Gtx 1080 vs rtx 2060 2025 de hangisi alınmalı

Reaksiyon skoru
76
iki kart arasında kaldım sizce hangisini alayım 2060 6gb bir sorun çıkarır mı hangisi daha uzun gider

rx5700xt almanı daha cok tavsiye ederim hocam. daha iyi performans ve aynı fiyat. iyi bir marka olsa +1 tabi

ikisi de alınmaz bütçe nedir rx6600 alınabilir

rx5700xt almanı daha cok tavsiye ederim hocam. daha iyi performans ve aynı fiyat. iyi bir marka olsa +1 tabi
hocam şuan kartım var zaten rx 6600 meraktan ve kullanıcı yorumlarını öğrenmek için soruyorum ayrıca rx 5700 xt lerin %90 ı miningli olduğundan tanıdığınız birinin kartı değilse alınmasını önermem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ikisi de alınmaz bütçe nedir rx6600 alınabilir
hocam şuan kartım var zaten rx 6600 meraktan ve kullanıcı yorumlarını öğrenmek için soruyorum ayrıca rx 5700 xt lerin %90 ı miningli olduğundan tanıdığınız birinin kartı değilse alınmasını önermem

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rx6600 varsa bu iki kartı almana gerek yok ikisi de alınmayacak kartlar zaten çok eskidiler. 6600 yine kurtarıyor

hocam demek istediğimi anlamadınız galiba ben kıyas açısından diyorum diğer kartları işin içine katmayın sadece 1080 le 2060 ı karşılaştırın
anladım iki ucu tezekli değnek oluyor öyle de yani pasta yiyip bıçağa oturmak ya da bıçak yiyip pastaya oturmak gibi bir şey ama zorundasın dersen 2060 daha mantıklı olurdu herhalde en azından daha güncel

anladım iki ucu tezekli değnek oluyor öyle de yani pasta yiyip bıçağa oturmak ya da bıçak yiyip pastaya oturmak gibi bir şey ama zorundasın dersen 2060 daha mantıklı olurdu herhalde en azından daha güncel
tam istediğim cevap buydu teşekkürler al sat ile uğraşıyorum da 2 karta da talep var kartları uyguna buldum birini alacağım 2 si de aynı fiyat ondan sordum

Hikayeli oyunlar oynayacaksan RTX 2060 almalısın. Artık oyunlar Ray Tracing özelliği olacak şekilde çıkıyor. GTX 1080'de Ray Tracing özelliği olmadığı için bu tür oyunları GTX 1080 açmaz.

Geri