Geçilmez.Rx5500xt 15 ay garantili ama 2 fanlı bu ise tek fan ama %7 daha performanslı ve sıfır.
1650 süper daha performanslı değil aynılar.
Hatta %3 civarı 5500 XT daha iyi diyebilirim.
Geçilmez.Rx5500xt 15 ay garantili ama 2 fanlı bu ise tek fan ama %7 daha performanslı ve sıfır.
orada rx 6600xt mi yazıyor ? Eğer öyleyse kaç burdan.Arkadaşım ?
Ben ms afteri indirirkem bwn yanlış yazdım aldıpım makbuzlar kutusu duruyor evimde 6500 xt nin size derdimi anlatmaya çalışıyorum siz bana inanmıyorsunuzorada rx 6600xt mi yazıyor ? Eğer öyleyse kaç burdan.
6600 XT yazıyor yalnız fotoda. Daha fazla konu dışı tartışma dönmesin lütfen.Arkadaşım ?
Hayır reisim heryerden ss atabilirm ben onu daha pc yi kurduğum zaman msi after nasıl kurulur bilmediğimden netten izledim yanlış yazdım heryerden fotoğraf atarım inanmayana 6500 xt kartım kutusu daha bende aldığım gitti gidiyor linki duruyor6600 XT yazıyor yalnız fotoda. Daha fazla konu dışı tartışma dönmesin lütfen.
hocam koskoca 6600 yazıyor ordaBen ms afteri indirirkem bwn yanlış yazdım aldıpım makbuzlar kutusu duruyor evimde 6500 xt nin size derdimi anlatmaya çalışıyorum siz bana inanmıyorsunuz
Şimdi de inanmamazlık yapmazsınız ssnırım hele sen. Resmen yalancılıkla suçladınız . Mai afterburnerde fotoğraf atabilirim 6500 olduğunu
Hocam ben yanlış yazdım diyorumhocam koskoca 6600 yazıyor orda
custom ayar yapmışsın bu high değil. , Reflection Quality zaten low da.Arkadaşım ?
konuyu kapatalım benceHayır reisim heryerden ss atabilirm ben onu daha pc yi kurduğum zaman msi after nasıl kurulur bilmediğimden netten izledim yanlış yazdım heryerden fotoğraf atarım inanmayana 6500 xt kartım kutusu daha bende aldığım gitti gidiyor linki duruyor
evet resimden beli ayarlar high gibi gözükmüyor low-med arasında bişeycustom ayar yapmışsın bu high değil.
Sağds komple hight te kanka nasıl değil onlar değil mi yakonuyu kapatalım bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
evet resimden beli ayarlar high gibi gözükmüyor low-med arasında bişey
GeçilmezXfx rx5500xt 4gb satılıp buna geçilir mi ?