GTX 1650 SUPER 4000TL

orada rx 6600xt mi yazıyor ? Eğer öyleyse kaç burdan.
Ben ms afteri indirirkem bwn yanlış yazdım aldıpım makbuzlar kutusu duruyor evimde 6500 xt nin size derdimi anlatmaya çalışıyorum siz bana inanmıyorsunuz
Şimdi de inanmamazlık yapmazsınız ssnırım hele sen. Resmen yalancılıkla suçladınız . Mai afterburnerde fotoğraf atabilirim 6500 olduğunu

6600 XT yazıyor yalnız fotoda. Daha fazla konu dışı tartışma dönmesin lütfen.
Hayır reisim heryerden ss atabilirm ben onu daha pc yi kurduğum zaman msi after nasıl kurulur bilmediğimden netten izledim yanlış yazdım heryerden fotoğraf atarım inanmayana 6500 xt kartım kutusu daha bende aldığım gitti gidiyor linki duruyor

Ben ms afteri indirirkem bwn yanlış yazdım aldıpım makbuzlar kutusu duruyor evimde 6500 xt nin size derdimi anlatmaya çalışıyorum siz bana inanmıyorsunuz
Şimdi de inanmamazlık yapmazsınız ssnırım hele sen. Resmen yalancılıkla suçladınız . Mai afterburnerde fotoğraf atabilirim 6500 olduğunu
hocam koskoca 6600 yazıyor orda

Hayır reisim heryerden ss atabilirm ben onu daha pc yi kurduğum zaman msi after nasıl kurulur bilmediğimden netten izledim yanlış yazdım heryerden fotoğraf atarım inanmayana 6500 xt kartım kutusu daha bende aldığım gitti gidiyor linki duruyor
konuyu kapatalım bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

custom ayar yapmışsın bu high değil.
evet resimden beli ayarlar high gibi gözükmüyor low-med arasında bişey

konuyu kapatalım bence
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

evet resimden beli ayarlar high gibi gözükmüyor low-med arasında bişey
Sağds komple hight te kanka nasıl değil onlar değil mi ya

Kartım olmasa düşünmeden alırdım 👌

Merakımdan soruyorum neden bu kadar ucuz millet buradan alıp letgo gibi yerlerde satsa her türlü kar eder yani bu kadar ucuz olması mantıklı mı?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,971
Üyeler
191,190
Son üye
AeternaVictrixx
Geri