Gtx 1650 Super alınır mı?

Reaksiyon skoru
14

Bu ürün diğer sitelere göre çok daha ucuz güvenilir olup olmadığını anlayamadım. Sizce alınır mı?
neden gaming x
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu ürün diğer sitelere göre çok daha ucuz güvenilir olup olmadığını anlayamadım. Sizce alınır mı?
harbği ucuz muş

Bence Amazondan sipariş verme yurtdışından geliyosa zaten alma 20 yıl beklicenmi al hepsiburadadan trendyoldan ne biliyim vatandan

En ucuzu neredeyse ordan alabilirsin, beklemek istemiyorsan Yurtiçinden de alabilirsin.

Bazıları 5500xt diyo bazıları 1650s diyo hangisi iyi

Ben 1650S'i tercih ediyorum, 5500XT daha çok ısınandoğı için ve aralarındaki performans farkı çok az olduğundan. Driver olarakta daha iyi durumda.

• Beğen
Reaksiyonlar: memz
Ben 1650S'i tercih ediyorum, 5500XT daha çok ısınandoğı için ve aralarındaki performans farkı çok az olduğundan. Driver olarakta daha iyi durumda.
Bencede 1650s hem daha ucuz genel olarak

cod warzone gibi oyunlarda full kullanılıyor 4gb vram sizce 8 gb daha rahat olmazmı? hepsini işlemek zorunda değil az bişey fazla olsa yeterli olmazmı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bende aralarında kaldım ya birde rx580 3 tane oldu seçenek

580 ısınıyor onu ele 5500xt 8gb yerine 1660 6gb al yani onuda ele geriye kaldı 1650s

Geri