Öneri Gtx 1650 super için işlemci önerisi

5600x çoklu çekirdekte çok az geride olsa da tekli çekirdekte tokatlıyor.
(Çoklu çekirdek= Render vb.)
(Tekli çekirdek = Oyun vs.)
O 200 liraya 5600x'in yanına T6 alırsın miss gibi kullanırsın.
La beni cahil cühela sanmayın tekli çekirdeğin çoklu çekirdeğin ne olduğunu biliyorum benim pc de asıl amacım oyunculuk değil oyunculuk olsa böyle yüksek özellikli bir pc de gtx 1650 super mi kullanırım biraz düşünün şunu

La beni cahil cühela sanmayın tekli çekirdeğin çoklu çekirdeğin ne olduğunu biliyorum benim pc de asıl amacım oyunculuk değil oyunculuk olsa böyle yüksek özellikli bir pc de gtx 1650 super mi kullanırım biraz düşünün şunu
Kardeşim belirtsene o zaman render amaçlı diye ona göre öneri yapalım,ben nerden bileceğim senin render amaçlı kullandığını ?
O yazıyı da sadece senin için değil bu konuda pek bilgisi olmayan kişiler de görünce rahatça anlasın diye yazdım.
Oyun için illa yüksek seviye ekran kartı felan olması lazım değil,1650 süper'de çoğu kullanıcı yeterli bir kart.
Yine de ben çoğunlukla render amaçlı bir bir bilgisayar alacaksam bile 5600x tercih ederdim çünkü dediğim gibi aralarında çok az fark var ve hem daha yeni nesil bir işlemci almış oluyorsun hem de oyun tarafında ezici bir farkı var.

Geri