GTX 1650Super için marka

whspr

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
280
Arkadaşlar Colorful güvenilir mi? olmazsa Galax 1400tl ye kadar iniyor, inmesini bekleyeceğim.

Colorful

GALAX;

Arkadaşlar Colorful güvenilir mi? olmazsa Galax 1400tl ye kadar iniyor, inmesini bekleyeceğim.

Colorful

GALAX;
galax daha bilindik ama colorful eskiden TR de vardı diye biliyorum zarar gelmez bence
Colorful dene

Her ikisi de kaliteli.
Ucuz olanı al

Colorful güvenilir, alınabilir.
galax daha bilindik ama colorful eskiden TR de vardı diye biliyorum zarar gelmez bence
Colorful dene
Fan sesi falan sıkıntı olurmu ? bir arkadaşım demişti eskiden fan sesi fazlaydı şimdi ise bilmiyorum diyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her ikisi de kaliteli.
Ucuz olanı al
Galax 1380tl idi fakat stok bitmiş

keşke inceleme videosu olsa ya bulamadım youtube' da
Çok düşük TDP’ye sahip bir kart, fanları sesli dönmeyecektir, ki dönse bile fan hızını düşürebilirsiniz çünkü ısınmayan bir kart diyebiliriz.

Çok düşük TDP’ye sahip bir kart, fanları sesli dönmeyecektir, ki dönse bile fan hızını düşürebilirsiniz çünkü ısınmayan bir kart diyebiliriz.
biliyorum düşük tdp fakat şimdi forumda hiç kimseden colorfull adınıı duymadım ondan merak ediyorum ister istemez pişman olmayayım diye.

galax alırdım her türlü daha iyi duruyor ki OC yapınca 70 derecelere çıkıyordu sanırım coloroful ama galax modeli sanırım daha serin olmalı neyse galax al geç aynı fiyattaysa bence o model daha iyi. :D 1 click OC da var.

biliyorum düşük tdp fakat şimdi forumda hiç kimseden colorfull adınıı duymadım ondan merak ediyorum ister istemez pişman olmayayım diye.
Eğer güvenemiyorsanız Galax alabilirsiniz. Ben iki modelinde sizi üzmeyeceğini düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,729
Üyeler
189,317
Son üye
Erencan35
Geri