Hangi oyun? ve gpu kullanım oranı % kaç?Arkadaşlar lütfen birisi yardım etsin 1660 ti kartım var ryzen 5 3600 işlemcim var 165 hz monitörüm var ama ucu ucuna yetiyo fps 100 e bile düşüp çıkıyo nedeni nedir acaba birisi yardım edebilir mi?
Oyun valorant yüksek ayarlar gpu kullanımı %32 gösteriyo nedenseHangi oyun? ve gpu kullanım oranı % kaç?
Kullanım az olabilir normal ama fps değerlerin düşük geldi dediğin gibi.Oyun valorant yüksek ayarlar gpu kullanımı %32 gösteriyo nedense
Başka oyunlar normal mi?Oyun valorant yüksek ayarlar gpu kullanımı %32 gösteriyo nedense
Bunun bi çözümü yokmu 165 hz monitörüm var böyle bi bilgisayarım var ama hala 100 e düşüp tekrar çıkabiliyo saçma değil miKullanım az olabilir normal ama fps değerlerin düşük geldi dediğin gibi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Başka oyunlar normal mi?
Yok mu çözümü yaBunun bi çözümü yokmu 165 hz monitörüm var böyle bi bilgisayarım var ama hala 100 e düşüp tekrar çıkabiliyo saçma değil mi
Onu bilmiyorum da bakarım bi araKullanım az olabilir normal ama fps değerlerin düşük geldi dediğin gibi.
Başka oyunlar normal mi?
Sen oyun içi ayarları atarmısın?Bunun bi çözümü yokmu 165 hz monitörüm var böyle bi bilgisayarım var ama hala 100 e düşüp tekrar çıkabiliyo saçma değil mi
Yok mu çözümü ya
Ya varya benim de en nefret ettigim seydir Fps dropu Allah dusmanima bile gostermesin nefret ediyorum drop dan.Bunun bi çözümü yokmu 165 hz monitörüm var böyle bi bilgisayarım var ama hala 100 e düşüp tekrar çıkabiliyo saçma değil mi
Yok mu çözümü ya
Drop ne kadar olduğuna bağlı aslında.Ya varya benim de en nefret ettigim seydir Fps dropu Allah dusmanima bile gostermesin nefret ediyorum drop dan.
bende gtx 1660 6 gb var vsync kapayınca fps artıyor kolaycaOyun valorant yüksek ayarlar gpu kullanımı %32 gösteriyo nedense
Yirtilma oluyor ama o zmn.bende gtx 1660 6 gb var vsync kapayınca fps artıyor kolayca
Nası resim yüklicez buraya da her şey en yukarda işteSen oyun içi ayarları atarmısın?
Çok olmuyor ben 240hz monitöre sahibim 400fps alıyorum yırtılma hissetmedim.Yirtilma oluyor ama o zmn.
Yazıyla da olur da ss atmak için dosya ekleye basmalısın.Nası resim yüklicez buraya da her şey en yukarda işte