Yardım CS2 düşük FPS problemi

Hocam durumu çözdüm ThrottleStop adlı uygulamadan Disable Turboyu kapattım şuan da maximum 85 civarı görüyorum tertemiz.
ben 3 senedir değiştirmediğim için termal macun bir de intel stock fan duruyor hala :D şimdi kule tipi dijital alacağım bir de termal macun mis gibi

ben 3 senedir değiştirmediğim için termal macun bir de intel stock fan duruyor hala :D şimdi kule tipi dijital alacağım bir de termal macun mis gibi
Laptop kullandığım için değiştiremiyorum fakat ayrı kada olarak kullandığım sistemimi yenileyince kule tipine geçmem çok süper olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Laptop kullandığım için değiştiremiyorum fakat ayrı kada olarak kullandığım sistemimi yenileyince kule tipine geçmem çok süper olur
https://www.amazon.com.tr/DeepCool-...00&mcid=ad44b7b8b8ba3faeba2c92a1f300470f&th=1 Bunu düşünüyorum ilerleyen zaman da

Direk Laptopu terk edin pc ye geçin Laptop aşırı ısınma yapar genel yargı parçalar birbirine girdiği için ısı aktarımı yavaş ve her tarafa dağılır laptop o yüzden tercih etmem direk düşünmeden masaüsüne geçerim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,175,986
Üyeler
186,702
Son üye
Warque
Geri