GTX 980 alınır mı? sizce

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
7000
GTX 980 ryzen 5 2600 16 GB ram 240 SSD 1 TB HD sistem düşünüyorum alt limitten 7k ya alınabiliyor sizce değermi

O paralara, RTX 3050'ya da AMD tarafında RX 6600 bulunuyor, onlardan birini almanız daha iyi olur sizin için. Hem daha performanslıdırlar.
Zira GTX 980, eski bir kart. Performans olarak RX 570-580'ler gibi performansı var. Temiz ve tamir görmemiş alacak olsanız bile 7K gibi para o sistemdeki karta çok.

Soru başlığına göre öneri yaptım, yanlış olmuş.
Sistem alınır mı diye sormuşsunuz.
Testlerde sorun çıkartmıyorsa eğer, 7K bu tarz bir sistem için güzel fiyat

Son düzenleme:
Bütçeyi HDD'ten cayıp ekran kartına aktarabiliriz gibi.

Şahsen ben biraz daha bütçe arttırıp RX 6500 XT sistem toplarım. İkinci el olup fazla FPS vereceğine hiç kullanılmamış olsun daha az FPS versin kafasındayım.

Şahsen ben biraz daha bütçe arttırıp RX 6500 XT sistem toplarım. İkinci el olup fazla FPS vereceğine hiç kullanılmamış olsun daha az FPS versin kafasındayım.
Emin değilim ama büyük ihtimal 6500xt daha fazla fps verir.

7bin TL'ye gozum kapali alirim ben

O paralara, RTX 3050'ya da AMD tarafında RX 6600 bulunuyor, onlardan birini almanız daha iyi olur sizin için. Hem daha performanslıdırlar.
Zira GTX 980, eski bir kart. Performans olarak RX 570-580'ler gibi performansı var. Temiz ve tamir görmemiş alacak olsanız bile 7K gibi para o sistemdeki karta çok.

Soru başlığına göre öneri yaptım, yanlış olmuş.
Sistem alınır mı diye sormuşsunuz.
Testlerde sorun çıkartmıyorsa eğer, 7K bu tarz bir sistem için güzel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet kafamda iyice birşeyler oluştu nasipse bu ay bu ay almayı düşünüyorum teşekkür ederim değerli yorumlarınız için

yenür gitiex nine eighty
kasa ve psu güzelse alınır
ram markalarıda önemli.

RX 6500xt kötü bir ekran kartı ve fiyatına göre performansı düşük performans iyi olduktan sonra 2. El felan çokta önemli değil bence yorumunuz için teşekkür ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet kafamda iyice birşeyler oluştu nasipse bu ay bu ay almayı düşünüyorum teşekkür ederim değerli yorumlarınız için
Bütçeyi HDD'ten cayıp ekran kartına aktarabiliriz gibi.
Çok bir şey farkedecegini sanmıyorum

Geri