Neler Yeni

Gtx1650 performans sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
emre zeyrek
Arkadaşlar selam. 5 6 gün önce gtx 1650 intel i5 10300h laptop aldım. Performansı bir garip anlayamadım youtubede benle aynı özelliklere sahip laptop oyun testleri izlediğimde adamlar benden fazla fps alıyorlar. Örneğin cs de adamlar aynı ayarlarda 170 180 alırken benim bilgisayarım 120 130 alıyor. Her şeyi yaptım windowsla alakalı güç planı cart curt her şey tamamen turbo modda ve yüksek performansta ama videolarda izlediğim laptoplar benden yüksek performans alıyor. Grafik kartı falan hepsi güncel. Neden olabilir?

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Arkadaşlar selam. 5 6 gün önce gtx 1650 intel i5 10300h laptop aldım. Performansı bir garip anlayamadım youtubede benle aynı özelliklere sahip laptop oyun testleri izlediğimde adamlar benden fazla fps alıyorlar. Örneğin cs de adamlar aynı ayarlarda 170 180 alırken benim bilgisayarım 120 130 alıyor. Her şeyi yaptım windowsla alakalı güç planı cart curt her şey tamamen turbo modda ve yüksek performansta ama videolarda izlediğim laptoplar benden yüksek performans alıyor. Grafik kartı falan hepsi güncel. Neden olabilir?
Video zamanı da önemli oluyor bazen güncellemelerden driverlardan falan problem olabiliyor veya bilgisayar ısınıyor performans kısıyo olabilir biraz

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
emre zeyrek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım teşekkürler ama bilgisayar hiç ısınmış değildi ama dediğiniz gibi video zamanını hiç hesaba katmamıştım

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,381
İsim
Hacı
Adaptör takılı mı oynuyorsun?

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Anladım teşekkürler ama bilgisayar hiç ısınmış değildi ama dediğiniz gibi video zamanını hiç hesaba katmamıştım
Aynı özelliklere sahip laptopum var, ben de 140-150 civarı alıyorum ekran kartı ve işlemciye uv yaparak. Bilgisayarınızda sorun yok, içiniz rahat olsun :)

Metality

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Selami
Ram 8gb ise mutlaka Ram takviyesi yapın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
emre zeyrek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adaptör takılı mı oynuyorsun?
evet adaptör takılı her zaman
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynı özelliklere sahip laptopum var, ben de 140-150 civarı alıyorum ekran kartı ve işlemciye uv yaparak. Bilgisayarınızda sorun yok, içiniz rahat olsun :)
anladım çok teşekkür ederim yeni olduğu için korkuyorum 15 gün dolmadan bir sorunu varsa iade edeyim diye sürekli test yapıyorum içimi rahatlattınız
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ram 8gb ise mutlaka Ram takviyesi yapın.
evet 8gb ama yazın takviye yapacağım

Top Bottom