Gtx1650s hakkında

Reaksiyon skoru
48
Merhabalar bugün sabah gigabyte'ın gtx1650super windforce oc modelini aldım iyi mi ettim bilemedim çok uzun zamandır ekran kartı almayı bekliyordum.Tek aklıma takılan vram acaba ileride çok sıkıntı çeker miyim? rx5500xt 8gb almadığıma pişman olur muyum? Bu arada 1440x900p monitörüm var bu çözünürlükte oyun oynayacağım vram olarak fazla harcamaz belki.

Bence güzel bir tercih yapmışsın hayırlı olsun.

Sıkıntı çekmezsin, güzel kart. Hayırlı olsun.

VRAM Doku Kalitesini etkiliyor sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca güzel kart hayırlı olsun

Hayır sorun çekmezsiniz, kaliteli kart

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
4GB VRAM,tahminimce 4 sene daha gider orta grafiklerde.

Merhabalar bugün sabah Gigabyte'ın gtx1650super windforce oc modelini aldım iyi mi ettim bilemedim çok uzun zamandır ekran kartı almayı bekliyordum.Tek aklıma takılan vram acaba ileride çok sıkıntı çeker miyim? rx5500xt 8gb almadığıma pişman olur muyum? Bu arada 1440x900p monitörüm var bu çözünürlükte oyun oynayacağım vram olarak fazla harcamaz belki.
5500 XT aldığına pişman olurdun doğrusu genel olarka 1650 super her konuda daha iyi bir kart ama fiyatı ne kadar merak ettim kaliteli modeli en son 1400 TL civarı filandı sanırım bu arada işlemci yetersizse darboğaz olur

1650S gayet iyi f/p bir karttir Nvidia 1650 deki basarisizligini 1650S de güzel kapattı hayırlı olsun 5500xt de aklin kalmasın Nvidia her zaman öndedir 👊👊

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
5500 XT aldığına pişman olurdun doğrusu genel olarka 1650 super her konuda daha iyi bir kart ama fiyatı ne kadar merak ettim kaliteli modeli en son 1400 TL civarı filandı sanırım bu arada işlemci yetersizse darboğaz olur
Hocam 1500 e aldım n11 üzerinden. Islemcim ise r5 1600af darboğaz olmaz diye düşmüyorum ama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ettim herkese :)

bunu alsaydın keşke oldukça iyi ve OC'a yatkın çok kaliteli model ve ucuz neyse almışsın ama o monitör çözünürlüğünde darboğaz yapar bence.

bunu alsaydın keşke oldukça iyi ve OC'a yatkın çok kaliteli model ve ucuz neyse almışsın ama o monitör çözünürlüğünde darboğaz yapar bence.
Hocam fiyat olarak biraz pahalıya geldi bir çok indirim kovaladım ama 1650s göremedim hiç daha da beklemek istemedim.Evet galax markasını gördüm işin doğrusu ileride bir sıkıntı yaşarsam garanti konusunda sıkıntı yaşar miyim bilemedim.Darbogaz umarım olmaz ama olursa bir tik oc yapabilirim islemciye

gddr6 yeni çıkan model mi

Geri