Neler Yeni

Güç Kablosunu Değiştirdim PC Açılmıyor

smsísmαíl

80+ Silver
Uygun Olmayan Konu Başlığı
Arkadaşlar geçenlerde yeni pc topladım babam liseyi tuttur alıcam dedi aldık.3650 tl ye
Pentium gold 3.79 ghz
1050 ti
8 gb ram falan vardı.
400 watt psu vardı bide ama ben yanlışlıkla eski pc nin güç kablosunu takmışım eski pc 250 watt.
Şimdi pc yi kapattım sonrada bir daha açılmadı parçalara bişey olurmu nolur yardım edin

Fr4nk1e

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Mehmet Ali
Arkadaşlar geçenlerde yeni PC topladım babam liseyi tuttur alıcam dedi aldık.3650 TL ye
Pentium gold 3.79 ghz
1050 ti
8 gb ram falan vardı.
400 watt PSU vardı bide ama ben yanlışlıkla eski PC nin güç kablosunu takmışım eski PC 250 watt.
Şimdi PC yi kapattım sonrada bir daha açılmadı parçalara bişey olurmu nolur yardım edin
Dostlar bilen birisi yardımcı olabilir mi ?

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar geçenlerde yeni PC topladım babam liseyi tuttur alıcam dedi aldık.3650 TL ye
Pentium gold 3.79 ghz
1050 ti
8 gb ram falan vardı.
400 watt PSU vardı bide ama ben yanlışlıkla eski PC nin güç kablosunu takmışım eski PC 250 watt.
Şimdi PC yi kapattım sonrada bir daha açılmadı parçalara bişey olurmu nolur yardım edin
Kanka kablo neden bozsun?
bir şey olmamıştır kendi kablosunu takıp denedinmi?

Peganeo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,039
İsim
Arda
BIOS pilini çıkarıp tekrardan tak öyle dene bir de.

Trieetz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Trieetz
Öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Maksimum en büyük ihtimal kısa devre olur onuda çözmek mümkün. Yeni güç kablosunu tak sisteme güç ver tepki verecek mi sistem kontrol et.

smsísmαíl

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadan güç kaynağı açıkmı bi bak.
Acıktı her türlü denedik babamla yine açılmadı babam tamire götürdü şimdi pc geldiği gibi gitti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle bir şey olacağını sanmıyorum. Maksimum en büyük ihtimal kısa devre olur onuda çözmek mümkün. Yeni güç kablosunu tak sisteme güç ver tepki verecek mi sistem kontrol et.
Olmadı

Trieetz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,052
İsim
Trieetz
Acıktı her türlü denedik babamla yine açılmadı babam tamire götürdü şimdi PC geldiği gibi gitti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Olmadı
  • PSU kablolarının doğru takıldığına emin olmak için yeniden kablolama yap emin ol herşeyin takılı olduğuna.
  • Bazı PSU lar da şalter gibi bir tuş olur onu açıp güç vermeyi dene.
  • Toprak priz de kullan açmayı dene.
  • Bunlar işe yaramadı ise statik elektrik boşaltma yöntemini dene.

Top Bottom