fury_
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
Power testi yap occt de yine dönüyormu bak500w sistem
Power testi yap occt de yine dönüyormu bak500w sistem
"AIDA 64" veya "OCCT" testi uygulayın. Eğer test sırasında sistem kapanırsa muhtemelen "güç kaynağı"nda sıkıntı vardır.power boost bst 500e
Mesaj otomatik birleştirildi:
ekran kartı rx570 msi + anakart power boost bst 500 e
msi gaming x mi?power boost bst 500e
ekran kartı rx570 msi + anakart power boost bst 500 e
ekran kartı rx570 msi + anakart power boost bst 500 egüç kaynagı ve ekran kartı modeli nedir?
Öncelikle ekran kartı 60 dereceyi geçmeden dönmez onlar öyle oldu aldır psu da aynı şekil oda 60 derece olmadan dönmüyor benim öyle yani bir sisteme tamamen yük altına sok bak bakalım auto ayarlarda fanlar dönüyor mu kasanıza hafif kaldırıp bak psu fanları dönüyormuarkadaşlar selam bundan tam 9 ay önce bilgisayar almıştım fakat. güç kaynagı fanı dönmüyor aldıgım günden beri neden dönmüyor yardımcı olabilirmisiniz,?
ekran kartıda dönmüyor fakat msi afterburner ile döndürebiliyorum
ama bugün bilgisayar kasaya elledim ateş gibi olmuş lütfen yardım edin güç kaynagı fanları dönmüyor
nasıl öğrenicem bozuk olup olmadıgınımsi gaming x mi?
bu arada büyük ihtimalle güç kaynagı fanın bozuk.
rx 570'in bazı modellerinde dönmüyor.bence o normal.ama güç kaynagının fanının dönmemesi normal degil.ekran kartı rx570 msi + anakart power boost bst 500 e
60 üzerine cıkınca dönüyor zaten ekran kartı güç kaynagı hiç bir türlü dönmüyorÖncelikle ekran kartı 60 dereceyi geçmeden dönmez onlar öyle oldu aldır psu da aynı şekil oda 60 derece olmadan dönmüyor benim öyle yani bir sisteme tamamen yük altına sok bak bakalım auto ayarlarda fanlar dönüyor mu kasanıza hafif kaldırıp bak psu fanları dönüyormu
dönmüyor işte.bilgisayarcıya git(ama iyibir bilgisayarcı olsun)başka psu'da deneyin fanı.nasıl öğrenicem bozuk olup olmadıgını
tamam o zaman ekran kartında sıkıntı yok.o bizdede öyle.herkeste öyle.60 üzerine cıkınca dönüyor zaten ekran kartı güç kaynagı hiç bir türlü dönmüyor
kardeşim indirdim uyugulaması nasıl yapıcam"AIDA 64" veya "OCCT" testi uygulayın. Eğer test sırasında sistem kapanırsa muhtemelen "güç kaynağı"nda sıkıntı vardır.
Hangisini ?oc
kardeşim indirdim uyugulaması nasıl yapıcam
ocbasaeyiHangisini ?
Söyle dene psunun altında toz filtresi varmi60 üzerine cıkınca dönüyor zaten ekran kartı güç kaynagı hiç bir türlü dönmüyor