cooler master white 650 yeterli olurArkadaşlar psu alacağım yakın zamanda sizlere danışmak istedim.
Sistemde; z490 gaming plus anakart - i5 10600k - 3060ti ekran kartı- ramlar corsair’den 3600mhz 16gb.
maksimum 700 liraya kadar nakitim var teşekkürler.
High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply özelliklerini incele, 2.312,07 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yeterli olur ama sağlıklı olmaz. Parçalara 30ms boyunca yanlış akım gönderiyor.cooler master white 650 yeterli olur
neden yanlış akım gönderiyor anlatır mısın?Yeterli olur ama sağlıklı olmaz. Parçalara 30ms boyunca yanlış akım gönderiyor.
High power iyi bir markamı? Kusura bakmayın bilmiyorum. Psu konusunda cahilim biraz ve 600watt yeterli olurmu?High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! High Power Performance Gold GD HP1-J600GD-F12S 600 W Power Supply özelliklerini incele, 2.312,07 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Detaylı bilgim yok, bir şeyi yanlış düzenlenmişti. @kandes22 bilir.neden yanlış akım gönderiyor anlatır mısın?
High Power iyi bir markadır. 600w yeterli olur ama bütçenizi artırabilirseniz 750w modeli de alabilirsiniz.High power iyi bir markamı? Kusura bakmayın bilmiyorum. Psu konusunda cahilim biraz ve 600watt yeterli olurmu?
neden yanlış akım gönderiyor anlatır mısın?
yanlış voltaj gidince ne oluyor benim sorunu hatırlıyorsun bazıları psu değiştirerek çözmüştü belkide ekran kartıma psu yanlış voltaj verdiHold-up time PSU'ların şebekeden gelen elektrik kesilince voltajları standart dışına çıkarmadan açık kalabileceği süredir.
PWR_OK ise güç tamam anlamına geliyor. Elektrik kesintisi olunca bu sinyal kesiliyor ve PSU'nun korumaları devreye girerek kapanıyor.
Şimdi MWE White'da Hold-up time 21 ms, yani MWE White modeli elektrik kesintisi olunca voltajları standart dışına çıkarmadan boyunca 21 ms açık kalabiliyor ki bu süre en üst seviye PSU'lar ile yarışabilecek bir süre.
Güç tamam yani PWR_OK sinyali ise 62 ms sonra kesiliyor yani parçalara 41 ms boyunca yanlış voltaj gidiyor.
Alıntıyı görüntüle
@epica59 Yanlış akım değil yanlış voltaj gitmekte.
yanlış voltaj gidince ne oluyor benim sorunu hatırlıyorsun bazıları psu değiştirerek çözmüştü belkide ekran kartıma psu yanlış voltaj verdi