Minimum 450W Psu önerir misiniz? Fiyat performans olsun ama GamePower gibi markalar önermeyin lütfen.
-Ryzen 5 5600X
-Nvidia 1050Ti
high power gold 700W 2600tl ileriye dönük almak istersen ..
PSU markalarından pek anlamıyorum. Bunlar güvenilir markalar mı?Alıntıyı görüntüle
site si ne erji bunu alabilirsin.
Hocam marka güvenilir mi?
bende bu modelin 500 watt lık modeli mevcut gayet memnunum o zamanlar bütçem yetmediği için bunu alamamıştım fanları vs aşırı sessiz duyulmuyor nerdeyse dilersen benim kullandığım yani 500 watt lik modeli de alabilirsin ilerde 4060 kullanabilirsin rahatlıkla
High powera bütçeniz yetiyorsa evet güvenilir ve aralarından en iyisi o deepcoolda güvenilir markadır msi da.PSU markalarından pek anlamıyorum. Bunlar güvenilir markalar mı?
bence gayet güvenilir bende kullanıyorum memnunum şuanlık 5 ay oldu alalı içi hafif toz oldu ama hala daha fanları çok sessizPSU markalarından pek anlamıyorum. Bunlar güvenilir markalar mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
attığım bu fiyata alabileceğinin en iyisi ama ihtiyacından fazlası oluyor. ileride upgrade yapmayı düşünüyorsan alabilirsinPSU markalarından pek anlamıyorum. Bunlar güvenilir markalar mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
kötüBeyler bu nasıl?
MSI MAG A500DN 500W 80+ 120mm Fanli ATX PSU | ITOPYA
MSI MAG A500DN 500W 80+ 120mm Fanli ATX PSU En iyi fiyat seçenekleri ile MAG A500DN ITOPYA'dawww.itopya.com
alınmaz