Güç Kaynağı Önerisi (PSU)

Cracxy

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
2000
Minimum 450W Psu önerir misiniz? Fiyat performans olsun ama GamePower gibi markalar önermeyin lütfen.

-Ryzen 5 5600X
-Nvidia 1050Ti

1737733625315.png

site si ne erji bunu alabilirsin.
iyice ucuza kapatayım diyorsan buna veya
buna da bakabilirsin

Minimum 450W Psu önerir misiniz? Fiyat performans olsun ama GamePower gibi markalar önermeyin lütfen.

-Ryzen 5 5600X
-Nvidia 1050Ti

bende bu modelin 500 watt lık modeli mevcut gayet memnunum o zamanlar bütçem yetmediği için bunu alamamıştım fanları vs aşırı sessiz duyulmuyor nerdeyse dilersen benim kullandığım yani 500 watt lik modeli de alabilirsin ilerde 4060 kullanabilirsin rahatlıkla

high power gold 700W 2600tl ileriye dönük almak istersen ..
Alıntıyı görüntüle
site si ne erji bunu alabilirsin.
PSU markalarından pek anlamıyorum. Bunlar güvenilir markalar mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende bu modelin 500 watt lık modeli mevcut gayet memnunum o zamanlar bütçem yetmediği için bunu alamamıştım fanları vs aşırı sessiz duyulmuyor nerdeyse dilersen benim kullandığım yani 500 watt lik modeli de alabilirsin ilerde 4060 kullanabilirsin rahatlıkla
Hocam marka güvenilir mi?

High powera bütçeniz yetiyorsa evet güvenilir ve aralarından en iyisi o deepcoolda güvenilir markadır msi da.
ama ürün bazlı bakmak lazım attıklarım güvenilir.

bence gayet güvenilir bende kullanıyorum memnunum şuanlık 5 ay oldu alalı içi hafif toz oldu ama hala daha fanları çok sessiz

attığım bu fiyata alabileceğinin en iyisi ama ihtiyacından fazlası oluyor. ileride upgrade yapmayı düşünüyorsan alabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,697
Üyeler
188,638
Son üye
dexocan
Geri