Patlama ihtimalin azalairmesela benim bilgisayarım da şuan dandik bir PSU var piyasada 90 TL ye falan bulunabilenler den.Dandik bir PSU ile pahalı üst seviye bir PSU nun farkı nedir ne işe yarıyor ?
Patlama ihtimalin azalır ve iyi bir psuyu yeteri kadar uzun süre kullanırsan elektrik faturasından kendini amorti edermesela benim bilgisayarım da şuan dandik bir PSU var piyasada 90 TL ye falan bulunabilenler den.Dandik bir PSU ile pahalı üst seviye bir PSU nun farkı nedir ne işe yarıyor ?
doruk takirne gibi durumlar da patlar anlamadım 8 aydır kullanıyorum bu PC yi elektrik kesilirse v.s patlar korktum şimdi en dandiğin den var bende
yani sen oyun oynarken şebekeden 220v yerine bir sorun olur senin psu ya 230v gelir bir bakmışsın psu dan duman çıkıyor sende mangal yaparsınne gibi durumlar da patlar anlamadım 8 aydır kullanıyorum bu PC yi elektrik kesilirse v.s patlar korktum şimdi en dandiğin den var bende
En önemlisi diğer donanımlarına zarar vermesi ve kaliteli psu donanımlarını korurken daha az enerji döketiyor diye biliyorummesela benim bilgisayarım da şuan dandik bir PSU var piyasada 90 TL ye falan bulunabilenler den.Dandik bir PSU ile pahalı üst seviye bir PSU nun farkı nedir ne işe yarıyor ?
kahraman karahinbandan selam hnaskfajşajfşlfSfsafla tanımazsınız diye düşünüyordum ismine kadar çaldım apfkjsdoıcgpndmofıgh