Neler Yeni

Güç kaynağının iyi olması ne değiştiriyor ?

Jaja50

80+ Silver
mesela benim bilgisayarım da şuan dandik bir psu var piyasada 90 tl ye falan bulunabilenler den.Dandik bir psu ile pahalı üst seviye bir psu nun farkı nedir ne işe yarıyor ?

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
mesela benim bilgisayarım da şuan dandik bir PSU var piyasada 90 TL ye falan bulunabilenler den.Dandik bir PSU ile pahalı üst seviye bir PSU nun farkı nedir ne işe yarıyor ?
Patlama ihtimalin azalair

Laxerian

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,286
İsim
Çağan Şen
mesela benim bilgisayarım da şuan dandik bir PSU var piyasada 90 TL ye falan bulunabilenler den.Dandik bir PSU ile pahalı üst seviye bir PSU nun farkı nedir ne işe yarıyor ?
Patlama ihtimalin azalır ve iyi bir psuyu yeteri kadar uzun süre kullanırsan elektrik faturasından kendini amorti eder

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
ne gibi durumlar da patlar anlamadım 8 aydır kullanıyorum bu PC yi elektrik kesilirse v.s patlar korktum şimdi en dandiğin den var bende
yani sen oyun oynarken şebekeden 220v yerine bir sorun olur senin psu ya 230v gelir bir bakmışsın psu dan duman çıkıyor sende mangal yaparsın

Osmanbnm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
Alperen Bayır
Facebook
osmanbnm46
En önemlisi diğer donanımlarına zarar vermesi ve kaliteli psu donanımlarını korurken daha az enerji döketiyor diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,806
Üyeler
163,883
Son üye
goblincix
Top Bottom