Neler Yeni

Güç Kaynakları Sertifikaları Hakkında

Alınabilir 80+ sertifikası olan PSU'lara göre 5 TL daha fazla elektrik faturası ödersin.

Anladım teşekkür ederim. O zaman dar bütçeli sistem toplayanlara bundan sonra 80+ sertifikalı PSU dayatmanın manası yok.

Hocam peki aynı PSU aynı model olsun varsayalım, 600w 80+ mı yoksa 600w'mı. Ben 80+ olanı önerdiğimde gülüyorlar.
Aynı psu aynı model ise zaten tek bir seçenek vardır, ya 80+'dır ya da değildir. Söylediğin gibi bir şey ancak paralel evrende filan vardır herhalde :)

Sertifikalı güç kaynakları ek bir maaliyet. Düz bir mantık kurarak bu verimliliği sağlamak için çok daha gelişmiş parçalar kullanılacağını düşünebilirsiniz, ama bu demek değildir ki sertifikasız güç kaynakları korunaksızdır, kötüdür.

Aynı PSU aynı model ise zaten tek bir seçenek vardır, ya 80+'dır ya da değildir. Söylediğin gibi bir şey ancak paralel evrende filan vardır herhalde :)
Yani anlatmak istediğim şu 80+ olmasada olur ama 80+ olursa daha iyi olur dediğim mesajda haklı olmuyorum nedense.
Post automatically merged:

Sertifikalı güç kaynakları ek bir maaliyet. Düz bir mantık kurarak bu verimliliği sağlamak için çok daha gelişmiş parçalar kullanılacağını düşünebilirsiniz, ama bu demek değildir ki sertifikasız güç kaynakları korunaksızdır, kötüdür.
Tabi ki hocam biz zaten 80 olmayan alınmaz veya kötü demiyoruz en azından ben demiyorum.

Rampage 80+gold psu FSP 80+ psudan iyidir!!!!!!!

80+ verimlilik olayıdır ve güvenirlik kazandırır ancak asıl olay diğer özelliklerde. Kısa devre koruması, yüksek akım koruması, voltaj stabilite koruması, kaliteli kapasitörler, düşük-yüksek sinyal engelleyici, parazit engelleyici, düşük gecikmeli voltaj regülatörleri v.s. v.s. asıl önemli olan bunlardır...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,459
Üyeler
173,041
Son üye
ozgunozturk
Geri