Neler Yeni

Gümrüğe takılan laptop satın alma

Excator23cm

80+ Gold
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

ihale ile alıp satım yapamaz mı bir firma
Sayfadaki bir bilgisayarı okudum bildiğim kadarı ile gümrüğe 1 laptop takılır 10 adet laptop takılmaz değil mi?

Yorumlarda 10 kişi sadece okuduğum kadarı ile paylaşılan laptop elime ulaştı aldım falan filan yazmış sadece bu yorumlarla bile güvenilir gelmedi
Alman hiç tavsiye etmem

nedenn2

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
F E L I X
Sayfadaki bir bilgisayarı okudum bildiğim kadarı ile gümrüğe 1 laptop takılır 10 adet laptop takılmaz değil mi?

Yorumlarda 10 kişi sadece okuduğum kadarı ile paylaşılan laptop elime ulaştı aldım falan filan yazmış sadece bu yorumlarla bile güvenilir gelmedi
Alman hiç tavsiye etmem
kafam karıştı benimde işte sormak istedim sizlere, bilgisayarımı satıp almayı planlıyordum vazgeçtim şu an :D Teşekkür ederim hepinize.

Lisa Su

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
556
İsim
Can Uzay
ihale ile alıp satım yapamaz mı bir firma
İhale ile gümrüğe takılan mal diye alım satım yapamaz bir firma. Sadece gümrüğe takılan yasaklı malları ihale ile alıp yurtdışına satabilir Türkiye'ye yine sokamaz. Gümrükten aldığın mal artık gümrüğe takılan mal statüsünden çıkar zaten. Onu geçtim Casper Excalibur G770 Kapalı kutu olarak 7750 TL'ye falan satılıyor Türkiye'de. Bunlar nasıl 2000 lira indirim yapabiliyorlar? İnanmayın bu tür şeylere dolandırıldığınızla kalırsınız. Kimse de kimsenin tepesine çökmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,080,740
Üyeler
171,799
Son üye
Snipper
Top Bottom