MustafaST
80+
- Reaksiyon skoru
- 58
imkanı yok gümrüğe takılır kendisi kadar da masraf çıkarabilirArkadaşlar bu ürünleri almak istiyorum toplam
330 euro tutuyor hepsi gümrükte sadece %30 vergi ödeyip alabilir miyim başka işlemlere tabi tutarlar mı?
İibf okuyanlar bilir ekonomide buna kazı bağırtmadan yolmak deniyorŞöyle bir haber okumuştum
Deniz Akbıyık:
Milli takımda kullanmak için yurtdışından spor malzemesi sipariş ettim Fransa'dan, 29€ ürün, 13€ kargosu var.
Bugün kargo geldi, devletimiz 90€ vergilendirmiş. Siz insanlarla dalga mı geçiyorsunuz?
iibf bilmiyorum ama burda kaz çığlık çığlığa bağırıyor.İibf okuyanlar bilir ekonomide buna kazı bağırtmadan yolmak deniyor![]()
30 Euro üstüne ithalat işlemleri yapmanız lazım. O da 300-500 Euro arası tutuyor.Arkadaşlar bu ürünleri almak istiyorum toplam
330 euro tutuyor hepsi gümrükte sadece %30 vergi ödeyip alabilir miyim başka işlemlere tabi tutarlar mı?
En son birisine 150 Euro geçti diye 29bin küsur fiyat ödemişti buda ona dönertutarlar yaklasık bi minimum 10 bin tl ekstra gümrük masrafı ödersin bu şekilde dahi ucuza geliyorsa alabilirsin