Neler Yeni

Gümrük Aula f75'im ile dalga geçiyor?

ErenErk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Eren Erkaşda
Teslim edilen bir kişi bu sayfadaki kargo aşamalarını paylaşsa iyi olabilir bence, ne aşamada olduğunu görürüz en azindan, gün hakkında da yorum yapabiliriz

Shix2x

80+ Bronze

Ekler

• takip.png
    takip.png
    19.2 KB · Hit: 41
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Halil Çalık
Teslim edilen bir kişi bu sayfadaki kargo aşamalarını paylaşsa iyi olabilir bence, ne aşamada olduğunu görürüz en azindan, gün hakkında da yorum yapabiliriz
9unda siparis verdim. 15 inde paket havalimanına ulaştı . 18i gümrükleme tamamlandı bugün elime ulaştı. Aydındayım

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
471
İsim
Mert ash
Şaka mısın kanka sen almadım bile ? Neyin kafası la bu
Mesaj otomatik birleştirildi:

kanka kargoyu uçakta iptal edenler bile var sen nasıl kötüye kullansın diyon, Türk olduğumuzu unuttun galiba
mantıklı

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,340
İsim
Selim
Ya benim işin kötü yanı arkadaşıma hediye olarak almıştım 😭😭 1.5 haftaya doğum günü var o yüzden içim içimi kemiriyor ya zamanında gelmezse diye. Yoksa isterse 1 ay geçsin gerçekten her hangi bir sıkıntı değil.
Geldi mi hocam sizin

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,986
İsim
Emir
Son durum ne acaba?Hala paslasiyorlar mı

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Burak
Alıntıyı görüntüle
Adamlar arasında paslaşıyor mu bune?
21 inde sipariş geçtim şuan uçakta hareket halinde 2000 2.500 TL lik totalde alışveriş yaptım totalde 2 farklı siparişin toplam fiyatı söylediğim yoksa aldırmaz sistem 5 hak var ayda 30 Euro ya kadar ürün alınabiliyor bu hafta sonuna kadar büyük ihtimalle elimde olur ürünler adama göre muamele mı yapıyorlar napiyorlar anlamış değilim sizin kargoyla herhalde amerikan futbolu oynuyorlar ordan oraya ordan oraya k3ndi aralarında gezdiriyorlar acaba işleri yokta iş yaptık gözüksün mü yapıyorlar acaba fkjcbdhdhdd

Dorske

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Eren Öz
Geldi mi hocam sizin
22 Kasımda geldi.
Son durum ne acaba?Hala paslasiyorlar mı
22 Kasımda geldi.

21 inde sipariş geçtim şuan uçakta hareket halinde 2000 2.500 TL lik totalde alışveriş yaptım totalde 2 farklı siparişin toplam fiyatı söylediğim yoksa aldırmaz sistem 5 hak var ayda 30 Euro ya kadar ürün alınabiliyor bu hafta sonuna kadar büyük ihtimalle elimde olur ürünler adama göre muamele mı yapıyorlar napiyorlar anlamış değilim sizin kargoyla herhalde amerikan futbolu oynuyorlar ordan oraya ordan oraya k3ndi aralarında gezdiriyorlar acaba işleri yokta iş yaptık gözüksün mü yapıyorlar acaba fkjcbdhdhdd
Büyük ihtimal benim aula'yı bütün gümrük bir denedi, Sevdilerse kendileri alacaklar diye.

Son düzenleme:

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Burak
22 Kasımda geldi.

22 Kasımda geldi.

Büyük ihtimal benim aula'yı bütün gümrük bir denedi, Sevdilerse kendileri alacaklar diye.
Hocam klavye yi atomlarına moleküllerine ayırıp bilimsel çalışma yapıyor olabilirler fjcbdhhdchdbxb yalnız benimde gariplik var klavye uçakta klavyeyi alırken ve 1 gün sonra aldığım diğer ürünler hala uçağa bindirilmemiş sanıyorum ki bi çin gezisi turu düzenliyorlar ülkeyi gezdirip ata topraklarını ürünlerin içine işletiyorlar herhalde 😆

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Burak
Acaba düşünüyorum şuan beyaz yine stokta siyah yok ama olsun 3 sipariş hakkım daha var ayda 5 defa 30 Euro'ya kadar ürün ayrı ayrı alınabiliyor yedek yapmak maksatlı al sat belki ama sanmıyorum 3 sipariş daha ayrı ayrı versem gümrükten sorunsuz geçer mi acaba gümrükçüler ticaret amaçlı deyip geçirmemezlik yapar mı acaba?

Top Bottom