❌İndirim Bitti! GÜMRÜK SORUNU için güncelleme 🔥 Mekanik klavyeler 112-165 TL 🔥🔥🔥 HK Gaming Puding Tuş Takımı - 113 TL 🔥

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Kendileri alamayınca millete al satçı diyen, üstüne alanların mallarına göz dikip malların gelmesine mani olmaya çalışan varlıklara acıyorum çok acınası varlıklar :D :D

Hocam bu ihtimali bende düşündüm lakin 10 ürün 20 ürün inceleme için dağıtırsında burdaki maliyet öyle böyle değil. Daha önce zyxel modemler satıldı bi iki parti bu şekilde 50tl'den termos satıldı, mesela dün 600tllik bi termosu 25e aldım. Sonuçta bende mouse falan aldım aynı gemideyiz, düşüncem yanlış fiyat olduğu yönünde.
Hocam fiyatı eliyle düşürdüler ama teker teker ürünler de stok bittikce yine de mail attım olumsuz dönerlerse iade edeceğim.

IMG_20221021_213028.jpg
Geldi bakalım benimki 😂

IMG_20221021_213317.jpg

Benimki ne zaman gelir dostlar ?

Aylık kotayı aşarsanız bile çok endişeye gerek yok. Kerry kendi depolarında bekletiyor ürünleri, vakti gelince gönderim yapıyorlar. Elbette bunun da bir dozu var, dozunu kaçırmamaya dikkat edelim. Kerry sıkıntılı şirket, kafasına göre mevzuat uydurup iade de yapabiliyor.

Arkadaşlar az sabırlı olun her 10 saniyede bir konuyu hortlatmaya gerek yok

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,489
Üyeler
185,273
Son üye
558memoli