Neler Yeni

Yardım Gümrük tax free hakkında

gsonex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Emre Turan
Merhaba arkadaşlar yakında gürcistana abim gidecek ve bana telefon da getirecek gelirken ama başkalarıyla gittiği için tax free sırasında olmasın diye çıkış yapmadan tax freeyi alıp tekrar gürcistana dönebiliyor mu yoksa sadece çıkarken mi alabiliyor bilen varsa yazabilir mi ?

YiğitAysul

80+ Silver
Merhaba arkadaşlar yakında gürcistana abim gidecek ve bana telefon da getirecek gelirken ama başkalarıyla gittiği için tax free sırasında olmasın diye çıkış yapmadan tax freeyi alıp tekrar gürcistana dönebiliyor mu yoksa sadece çıkarken mi alabiliyor bilen varsa yazabilir mi ?
Ben çıkarken almıştım sıra bile yoktu , erken gidip alsa daha iyi olur , yada zarflara kendi kart bilgilerini fatura bilgilerini bırakıp posta kutusuna bırakıp daha sonra hesabınıza geri ödenmiş oluyor

gsonex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Emre Turan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ya şimdi cumartesi gidecek pazar günü çıkarlar yola kalabalık olabilir diye düşündüm de hangi zarflara bırakacak acaba orada direkt varsa bırakıp gidiyorsa öyle yapması daha iyi olur sıra da beklemez miss çok sağ olun

gsonex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Emre Turan
Ben çıkarken almıştım sıra bile yoktu , erken gidip alsa daha iyi olur , yada zarflara kendi kart bilgilerini fatura bilgilerini bırakıp posta kutusuna bırakıp daha sonra hesabınıza geri ödenmiş oluyor
kanka sen hangi gün gitmiştin ve saat kaç gibi almıştın

moneybedo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mehmet Bedirhan Aslan
knk alabildiniz mi telefonu benim babam gitti de bir tane bile iphone 13 bulamamış 1 tane bile

gsonex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Emre Turan
ben almadım da bilmiyorum pek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri