Neler Yeni

Gümrükten Aldığım İphone x

ÖrdekAbi

80+ Silver
selam dostlar 2 gün önce gümrükten iphone x aldım ve şifreli yazıyordu fiyatı 2k dı bende açarım umuduyla aldım imeiside devlet tarafından atılmıştı sonra aldım telefon şarja taktım açıldı ciddende şifresi var sonra dostlar pcye baglayıp itunes girdim ve ordan güncelle ve sıfırla dedim anlamadığım bir sebeptense telefonu hiç sorun çıkarmadan sıfırlandı ve güncellendi. Sonra korkuyla ileri ileri dedim şifre ister diye korktum ama şifre istemedi yani telefonu kurdum ve sorunsuz pil 99 ve telefonda çizik yok çok gereksiz fazla temiz bu telefonu 2kya aldım ortalama ne fiyata satabilirim sizce dostlar?

Ekler

• IMG_0159.jpeg
    IMG_0159.jpeg
    264.5 KB · Hit: 125
  • IMG_0158.jpeg
    IMG_0158.jpeg
    255.8 KB · Hit: 121
  • IMG_0157.jpeg
    IMG_0157.jpeg
    287.6 KB · Hit: 130

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
selam dostlar 2 gün önce gümrükten iphone x aldım ve şifreli yazıyordu fiyatı 2k dı bende açarım umuduyla aldım imeiside devlet tarafından atılmıştı sonra aldım telefon şarja taktım açıldı ciddende şifresi var sonra dostlar pcye baglayıp itunes girdim ve ordan güncelle ve sıfırla dedim anlamadığım bir sebeptense telefonu hiç sorun çıkarmadan sıfırlandı ve güncellendi. Sonra korkuyla ileri ileri dedim şifre ister diye korktum ama şifre istemedi yani telefonu kurdum ve sorunsuz pil 99 ve telefonda çizik yok çok gereksiz fazla temiz bu telefonu 2kya aldım ortalama ne fiyata satabilirim sizce dostlar?
6'sı var bence

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hangi gümrükten aldınız acaba izmite yakınım oradada gümrük var bir gün gitmeyi düşünüyorum :D

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
e devletten imei yi sorguladın mı cidden kayıtlı mı diye

Aksy41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Ahmet Tamer
Hangi gümrükten aldınız acaba izmite yakınım oradada gümrük var bir gün gitmeyi düşünüyorum :D
İzmit' teki gümrük mağazandan pek bişe alma şansınız olmuyor mal geleceği günler (özellikle elektronik) bazı kişilere haber gidiyor ve sabah erken saatlerde sıraya girip ürünleri alıyorlar.

ÖrdekAbi

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
erenköyden aldım kocaelide var
Mesaj otomatik birleştirildi:

e devletten imei yi sorguladın mı cidden kayıtlı mı diye
sorgulamama gerek yok çünkü elektronik bütün aletlerin kaydı yapılıyor faturasıda kesiliyor

İzmit' teki gümrük mağazandan pek bişe alma şansınız olmuyor mal geleceği günler (özellikle elektronik) bazı kişilere haber gidiyor ve sabah erken saatlerde sıraya girip ürünleri alıyorlar.
örnek ben gibi;)

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
sorgulamama gerek yok çünkü elektronik bütün aletlerin kaydı yapılıyor faturasıda kesiliyor
yine de sorgulayın, fatura kesilmesi ile imei kaydının yapılmasının alakası yok BTK ve gümrüğün birbirleriyle bağlantısı yok

ÖrdekAbi

80+ Silver
yine de sorgulayın, fatura kesilmesi ile imei kaydının yapılmasının alakası yok BTK ve gümrüğün birbirleriyle bağlantısı yok
tamamdır da uzun zamandır ürün alıyorum ilk alışım değil yani o yüzden hepsine yapıyorlar devlete ait

Can...

80+ Platinum
doğrudur valla ama ucuzdan vermeyi düşünüyorumki hemen satayım
Hocam bende uyguna bir telefin bakıyorum lg q60 var miladı doluyor heralde kasmalar oluyor ne kadar fiyat düşünüyorsunuz çok fazla çıkma şansım yok öğrenciyim

tamamdır da uzun zamandır ürün alıyorum ilk alışım değil yani o yüzden hepsine yapıyorlar devlete ait
Çok ölme taraftarı değilim siz araştırın fiyat verin uygunsa ben talibim kayıtta vb sorunu yoksa cihazin

ÖrdekAbi

80+ Silver
Hocam bende uyguna bir telefin bakıyorum lg q60 var miladı doluyor heralde kasmalar oluyor ne kadar fiyat düşünüyorsunuz çok fazla çıkma şansım yok öğrenciyim
şuan satmayı düşünmüyorum hocam ama 5500tl fln gibi bir düşüncem var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,623
Üyeler
163,858
Son üye
Ugur2525
Top Bottom