Gümrükten ekran kartı geçermi

NawekaExe

80+
Reaksiyon skoru
0
Gürcistan dan bir ekran kartı almayı düşünüyorum orada aldıktan sonra Türkiye ye dönerken gümrükte bunun için herhangi bir vergi ödüyormuyum ve ya alınıyormu yoksa direk çantamda bir şey ödemeden geçebiliyormuyum

Gürcistan dan bir ekran kartı almayı düşünüyorum orada aldıktan sonra Türkiye ye dönerken gümrükte bunun için herhangi bir vergi ödüyormuyum ve ya alınıyormu yoksa direk çantamda bir şey ödemeden geçebiliyormuyum
telefon mantığı değil mi hocam fatura kestir gürcistanda ödediğin vergiyi geri al kapıda

Gümrüksüz geçeceğini sanmıyorum. Sigara değil, Alkollü içecek değil.

Azerbeycandan geçirmiştim 3070imi Gürcistani bilmem

Şahsi tüketim ürünü, geçirilmesi yasak olan bi ürün değil. Sorunsuz getirirsin hiçbir sorun olmaz her vatandaşın belli miktarda yurtdışından dönerken ürün getirme hakkı var zaten, gümrüğe girer ama sorun olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,792
Üyeler
184,221
Son üye
raxpy64
Geri