telefon mantığı değil mi hocam fatura kestir gürcistanda ödediğin vergiyi geri al kapıda#1
Gürcistan dan bir ekran kartı almayı düşünüyorum orada aldıktan sonra Türkiye ye dönerken gümrükte bunun için herhangi bir vergi ödüyormuyum ve ya alınıyormu yoksa direk çantamda bir şey ödemeden geçebiliyormuyum
anladım hocam türkiye tarafı herhangi bir vergi alıyormuyok ödemezsin hatta tax free alabilirsin
bir tane geçirdiğin sürece sıkıntı olmazanladım hocam türkiye tarafı herhangi bir vergi alıyormu
Azerbeycandan geçirmiştim 3070imi Gürcistani bilmem#1
Gürcistan dan bir ekran kartı almayı düşünüyorum orada aldıktan sonra Türkiye ye dönerken gümrükte bunun için herhangi bir vergi ödüyormuyum ve ya alınıyormu yoksa direk çantamda bir şey ödemeden geçebiliyormuyum
Şahsi tüketim ürünü, geçirilmesi yasak olan bi ürün değil. Sorunsuz getirirsin hiçbir sorun olmaz her vatandaşın belli miktarda yurtdışından dönerken ürün getirme hakkı var zaten, gümrüğe girer ama sorun olmaz.#1