Öneri Gümüş yatırımı mantıklı mı

AbraForever

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
139
selam hocalar. pederin Kuveyt Türk hesabından 3.5g gümüş aldım. harçlıkları boşa harcıyordum. sizce doğru mu bir yatırım mı.

Şuana kadar altından daha çok yükseldi. İleride ne olur bilinmez . Ama bende almayi planlıyorum . YTD

kimse geleceği bilmez, bana sorarsan evet artar gibi geliyor günler geçtikçe kötüleşiyor o yüzden artar gibi geliyor her şey gümüş ihtyacı oluyor ram a bak anlarsın ne olduğu ytd, benim pişman olduğum meme coin aldığıma onu yerine gümüş yada altın alsaydım daha iyiydi.

Şuana kadar altından daha çok yükseldi. İleride ne olur bilinmez . Ama bende almayi planlıyorum . YTD
kimse geleceği bilmez, bana sorarsan evet artar gibi geliyor günler geçtikçe kötüleşiyor o yüzden artar gibi geliyor her şey gümüş ihtyacı oluyor ram a bak anlarsın ne olduğu ytd, benim pişman olduğum meme coin aldığıma onu yerine gümüş yada altın alsaydım daha iyiydi.
Çarşamba günü 100₺ den aldım şuan 105 civarı. satım da %3 makas payı alıyor Kuveyt çok mu ortlama mı sizce

Öncelikle bu bir yatırım tavsiyesi değildir,
Bana mantıksız geliyor, altın da gümüşte iyi yükseldi ve tepeye ulaşmış olabileceğinden korkuyorum ben. Eğer zaten annemiz babamız dedemiz gibi alıp saklayacaksam ben fiyata bakmam ama bu seviyelerin güvenli olup olmadığını sorguluyorum ben.

Tabi Çin'in devasa alımları devam ederse nolur bilmem.

Yani fiziki altın yatırımı yapmak daha mantıklı geliyor bana yaşadığın yeri bilmiyorum o yüzden sanal üzerinden alman ile fiziki alman arasında ne kadar fark oluyor senin açından bilmiyorum ama benim yaşadığım yerde antepde azımsanmıcak farklar var aldığın harçlıkları bu şekilde değerlendirmen takdir edilesi benim sana önerim haçlıkların ile fiziki altın birikimi yapman ve uzun vadede satmaman senin daha iyi olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öncelikle bu bir yatırım tavsiyesi değildir,
Bana mantıksız geliyor, altın da gümüşte iyi yükseldi ve tepeye ulaşmış olabileceğinden korkuyorum ben. Eğer zaten annemiz babamız dedemiz gibi alıp saklayacaksam ben fiyata bakmam ama bu seviyelerin güvenli olup olmadığını sorguluyorum ben.

Tabi Çin'in devasa alımları devam ederse nolur bilmem.
Altın sağlam yatırım çünkü hiçbir zaman bulunduğu konumdan daha altlarına uzun vadede düşmez ve şuanda zirve noktalarında kısa vadede değil ama uzun vadede şuan alınabilir.

Yani fiziki altın yatırımı yapmak daha mantıklı geliyor bana yaşadığın yeri bilmiyorum o yüzden sanal üzerinden alman ile fiziki alman arasında ne kadar fark oluyor senin açından bilmiyorum ama benim yaşadığım yerde antepde azımsanmıcak farklar var aldığın harçlıkları bu şekilde değerlendirmen takdir edilesi benim sana önerim haçlıkların ile fiziki altın birikimi yapman ve uzun vadede satmaman senin daha iyi olur
evet fiziki daha mantıklı ama onu alabilecek param yok. gümüş alıp en azından param boşta durmaz diye düşünüyorum.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Altın sağlam yatırım çünkü hiçbir zaman bulunduğu konumdan daha altlarına uzun vadede düşmez ve şuanda zirve noktalarında kısa vadede değil ama uzun vadede şuan alınabilir.
sağlam yatırım bencede ama bana göre sağlam yatırım daha çok para kaybetmediğin ama aynı zamanda bulunduğun ülkenin enflasyonu üstünde para kazanabildiğin yatırımdır altın bunu hep sağlamıyor o yüzden bana göre çokta sağlam değil ama parayı korumak için idealdir diye düşünüyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.

Küresel ekonomik durumlar ve ülkeler arası yaşanan ve yaşanacak olaylara bakarsak emtia tarafının yukarı yönlü ivmesi 2026 yarısına kadar daha devam eder. Fakat burada kar satışları olduğunda yukarıdan maliyetlendiğin ürünlerde zarar etme potansiyeli de var. Esas olan bi' ürünü alırken kazanmaktır ki düşüşlerden en az şekilde etkilenesin. Dünyanın bu belirsizlikler içindeki durumu sürdükçe bu yatırım enstrümanları uzun vadede üzmez; tabii bi' noktadan sonra o taraftan ağırlıkları azaltıp, düşük kalmış ürünlerden daha yüksek karlar elde etmek lazım. (YTD)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,190,029
Üyeler
188,870
Son üye
Principia
Geri