Trust blizz dışarıyo çok ses veriyor önermiyorum geneldesoru başlıkta
Ben 2 yıl kullandım ve kesinlikle önermiyorum. O fiyata çok fazla eksisi varTrust blizz dışarıyo çok ses veriyor önermiyorum genelde
3 senedir medusa kullanıyorum memnunum diyebilirim daha iyisi varsa onu al ben bildiğimi söylüyorum sadece
Trust Blizz
Tronsmart sono bir 70 falan çıkarsan Rampage comfort
Trust blizz dışarıyo çok ses veriyor önermiyorum genelde
3 senedir medusa kullanıyorum memnunum diyebilirim daha iyisi varsa onu al ben bildiğimi söylüyorum sadece
Ben 2 yıl kullandım ve kesinlikle önermiyorum. O fiyata çok fazla eksisi var
Alpha X in mikrofonunda dip ses var sanırım.Bu rampage alpha x, rampage pulsar falan neden hiç konuşulmuyo. Çok mu kötü onlar?
Ben memnunum kullanmasını bilene efsane kulaklıkBen 2 yıl kullandım ve kesinlikle önermiyorum. O fiyata çok fazla eksisi var
Alpha x artık blizz daha iyi olduğu için alınmaz, Pulsar zaten diğer rakiplerine göre kötü.Bu rampage alpha x, rampage pulsar falan neden hiç konuşulmuyo. Çok mu kötü onlar?
Alpha x mikrofonu kötü diyorlardı pulsarı bilmiyorum yani hatırlamıyorum birşeyi varsa artıkBu rampage alpha x, rampage pulsar falan neden hiç konuşulmuyo. Çok mu kötü onlar?
Ben yaşadığımı anlatıyorum. Kullanmayı bilmiyor muyum ben? 130 lirayken alınırdı ama artık hayatta alınmaz.Ben memnunum kullanmasını bilene efsane kulaklık
Ped leri bile hala taş gibi
dandik paketten messi mi??? neğh lağn noluyo lağnAlpha x artık blizz daha iyi olduğu için alınmaz, Pulsar zaten diğer rakiplerine göre kötü.
Tamam abi senin dediğin olsunBen yaşadığımı anlatıyorum. Kullanmayı bilmiyor muyum ben? 130 lirayken alınırdı ama artık hayatta alınmaz.