[Güncel] Cashback Listesi - Ocak 2026

Papeli kullanıyordum ama tamiye geçmek en mantıklısı şuan sanırım.

Epic Games'te cashback veren var mı?

Epic Games'te cashback veren var mı?
1766860316223.webp

Paycell

Tamide hesap açtımda bu cashbacklar her ay oluyor mu? Bu ayı kaçırdım maalesef
Firmanın bütçesine ve müşterisine ne kadar değer verdiğine bağlı diyebiliriz.
Yeni yılda daha fazla kampanya yapılmasını bekliyorum, mevcut olanlar arttırmasada sürekliliğini sağlamalı.

Nays ilk çıktığında efsaneydi sürekli hediye para %20 cashback vs ile çok hızlı yükseldi. Sonradan çok düştü. Şimdi papara patlayınca azar azar herşeyden vermeye başladı.
netflix ,spotify ,prime ,steam, e ticaret, youtube hepsini %100 tükettim bu ay

Nays ilk çıktığında efsaneydi sürekli hediye para %20 cashback vs ile çok hızlı yükseldi. Sonradan çok düştü. Şimdi papara patlayınca azar azar herşeyden vermeye başladı.
netflix ,spotify ,prime ,steam, e ticaret, youtube hepsini %100 tükettim bu ay
Youtube ödemesi için kullanıyorum da uygulama marketinin %8 cashback kampanyasından vermiş. Sende de oldu mu böyle?

Youtube ödemesi için kullanıyorum da uygulama marketinin %8 cashback kampanyasından vermiş. Sende de oldu mu böyle?
Ben iletişime geçtim nays la . Bende de aynısı olmuştu çünkü. Eğer uygulama üzerinden gidip ödeme yaparsanız %8 verıyor. Web sitesine tarayıcıdan girerek ödeme yaparsanız %50 cashback verıyor. İddia edilen bu. Ben de bu ay %8 olarak aldım.

Dijital CüzdanlarNetflix Spotify Gain HBO MaxTabiiYouTube PremiumSteam
Tami%60
[180₺]
%60
[60₺]
%60
[90₺]
%60
[140₺]
-%50
[75₺]
-
Papel%50
[60₺]
%50
[60₺]
---%50
[60₺]
-
Nays%50
[100₺]
%50
[50₺]
%50
[--₺]
--%50
[50₺]
%30
[100₺]
İstanbulkart%40
[75₺]
%40
[75₺]
%40
[75₺]
%40
[75₺]
-%40
[75₺]
-
Uption80₺50₺150₺70₺99₺50₺-
[--₺] Maksimum kazanç miktarı
Uyarı: Satın alım yapmadan önce mutlaka resmi kampanya sayfasını kontrol ediniz.

Merhabalar,
Mevcut tabloya bakıldığında, bu ay için en avantajlı seçenek Tami gibi görünmektedir. Geçtiğimiz ay ön plana çıkan Moneytolia tarafında ise
kampanyalarda ciddi bir azalma söz konusudur. Sipay ise değişken koşulları nedeniyle listeye dahil edilmemiştir.

Cashback oranlarını karşılaştırmak için çok fazla sorun ve karmaşa yaşandığını ve düzenli şekilde tablo paylaşılmadığı için geliştirdiğim proje;
Nakit hiçbir bir kâr amacı olmadan geliştirilmiştir, bu nedenle hiçbir reklam ve üyelik sistemi bulunmamaktadır. farklı fikir ve önerilerinize açığım.
Cashback verileri kaynağı nakit.

Tek kullandığım Spotify onu da Nays üzerinden ödüyorum. Emeğin için teşekkürler.

Ben iletişime geçtim nays la . Bende de aynısı olmuştu çünkü. Eğer uygulama üzerinden gidip ödeme yaparsanız %8 verıyor. Web sitesine tarayıcıdan girerek ödeme yaparsanız %50 cashback verıyor. İddia edilen bu. Ben de bu ay %8 olarak aldım.
Kartı web site üzerinden eklediğimde problem çözülecek o zaman

hayır normal youtube dan verdi bana hep. Müşteri hizmetlerine yazın düzeltirler

Geri