Neler Yeni

Güncel Durumda Hangi İşletim Sistemi Daha İyi?/WİN10/WİN11

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yakup Vatansever
Arkadaşlar İtopyadan Lenovo ideapad gaming 3 ryzen 7 rtx 3060 lı olan modeli aldım sizce windows 10 mu yüklemeliyim yoksa windows 11 mi ve ayrıyetten freedos alete sistemi yükleyince iade kabul etmiyorlarmış yüklemeden benim farkedebileciğim sorun anlama yöntemleri var mı? şimdiden teşekkürler. :)

Tayfur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Tayfur Çolak
Windows yüklemeden sorun anlamanın belli bir iki yöntemi var USB flash belleğe memtest gibi USB Boot ile kullanılan programları flash belleğe yazıp test etmek bunun için Windows kurulu bir PC gerekiyor internet cafede veya herhangi bir arkadaşınızın PC sinden yazabilirsiniz Max 100mb oluyorlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yakup Vatansever
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Windows yüklemeden sorun anlamanın belli bir iki yöntemi var USB flash belleğe memtest gibi USB Boot ile kullanılan programları flash belleğe yazıp test etmek bunun için Windows kurulu bir PC gerekiyor internet cafede veya herhangi bir arkadaşınızın PC sinden yazabilirsiniz Max 100mb oluyorlar
eyvallah kendi kullandığım kasa var ondan yaparım birde win 11 sorunları hala devam ediyor mu garantiye alıp win 10 mu kullanmalıyım bir bilgin var mı? :)

YiğitAysul

80+ Silver
eyvallah kendi kullandığım kasa var ondan yaparım birde win 11 sorunları hala devam ediyor mu garantiye alıp win 10 mu kullanmalıyım bir bilgin var mı? :)
Geçen hafta Windows 11 e geçtim çok kullanma fırsatım olmadı fakat Valorant sorunu dışında sorun yaşamadım zaten o sorunun da basit bir çözümü var

Tayfur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Tayfur Çolak
Bence Windows 10 kullan kafan rahat etsin Windows 11 hala tam stabil değil

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,099
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.karagulle_
Windows 10 tercih ettim ben.

scorpionn38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
ferhat küçük
şuan hala windosw 10 hocam. win 11 oyuncular için geçilecek kıvamda değil. normal insan geçsede olur

En İyi Cevap
3

scorpionn38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
ferhat küçük
hocam neden böyle dediniz?
fps testlerinde kötü performans veriyor. ben kendim olarakta denedim kötü performans veriyor, güç seçenek ayarları bi garip yüksek performans veya eco mod ayaları yapılmıyor.ç alt tab win10 a göre yavaş, ve durup dururken kasımaya başlıyordu hocam. daha kullansam ne sorunlar çıkacaktı Allah bilir :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyuncular normal insan değilmi 😂
normalin bi tık üstü diyelim :D pc pat diye donsa sıkıtnı yokta oyunun önemli yerinde pat diye donsa sıkıntı büyük hocam :D

En İyi Cevap
3
fps testlerinde kötü performans veriyor. ben kendim olarakta denedim kötü performans veriyor, güç seçenek ayarları bi garip yüksek performans veya eco mod ayaları yapılmıyor.ç alt tab win10 a göre yavaş, ve durup dururken kasımaya başlıyordu hocam. daha kullansam ne sorunlar çıkacaktı Allah bilir :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

normalin bi tık üstü diyelim :D pc pat diye donsa sıkıtnı yokta oyunun önemli yerinde pat diye donsa sıkıntı büyük hocam :D
Ne zaman kullandınız hocam?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,797
İsim
Mert Özkaya
Instagram