Neler Yeni

Güncel Gainer önerisi/tavsiyesi

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Semih
Dostlar merhaba bütçe 1000 Tl ile kısıtlı diyebilirim. + 100 -100 oynayabilir. Tat olarak kötü olmayan gainer tavsiyelerinizi bekliyorum.

TP Jougan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Emirhan Savaş
gainer önermem şekerli biraz ama alcaksan bunlardan biri iyi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
gainer para tuzağı alma
Kesinlikle katılıyorum bende var bir ölçek kullandım daha kullanmadım duruyor öyle cidden para tuzağı onun yerine protein tozu ve keratin alacaksın tamam

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Hocam amaca yönelik değişiyor ya
Yok valla ya cidden bır işe yaramıyor kilo almak için almıştım zaten midem bulandı sürekli kilo da aldırmıyor boş bir şey bence

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Yok valla ya cidden bır işe yaramıyor kilo almak için almıştım zaten midem bulandı sürekli kilo da aldırmıyor boş bir şey bence
Valla ben bir süre kullandım çok hızlı zamanda aldırdı gerçekten aroma olarakta çikolata harici kötü oluyor bide suyla içerseniz de cidden iğrenç oluyor süt şart.Ama dediğiniz gibi iş beslenme düzeninde bitiyor bunu ömürboyu kullanıcak halimiz yok belli bi yerden sonra bırakıp gene yeme düzeni eskisi gibi kötü olursa aldığın kiloyu geri veriyorsun maalesef.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,599
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Valla ben bir süre kullandım çok hızlı zamanda aldırdı gerçekten aroma olarakta çikolata harici kötü oluyor bide suyla içerseniz de cidden iğrenç oluyor süt şart.Ama dediğiniz gibi iş beslenme düzeninde bitiyor bunu ömürboyu kullanıcak halimiz yok belli bi yerden sonra bırakıp gene yeme düzeni eskisi gibi kötü olursa aldığın kiloyu geri veriyorsun maalesef.
Antrenman yoksa bu direk yağ olarak depo oluyor o da kötü evet düzenli egzersiz şart
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl kullandığın önemli brom
Nasıl kullanicaz bro takviye olarak alıyoruz yemek niyetine değil tabii ki öğünlerin yetmediği yerde alıyoruz ama hiç beğenmedim ya

• Beğen
Reaksiyonlar: r00t

123kral14

80+ Silver
Kesinlikle katılıyorum bende var bir ölçek kullandım daha kullanmadım duruyor öyle cidden para tuzağı onun yerine protein tozu ve keratin alacaksın tamam
sakalımız yok ki hocam sizin gibi baby face takılıyoruz sözümüzü dinleyen yok

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
694
İsim
Semih
Var mı bir öneriniz hocam ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,416
Üyeler
160,844
Son üye
Alparslan00
Top Bottom