Güncelledikten sonra açılmadı!

nameslowe

80+
Reaksiyon skoru
3
Redmi Note 9 Pro kullanıyorum. 2.3 GB güncelleme gelmişti güncelledim yeniden başlat dedi tıkladım sonra korece yazılar çıkmaya başladı, bende telefonu kapattım ve tekrar açtığımda kaydırma ekranı 1 saniyeden daha az bir süre geliyor ve hemen gidiyor çözümünü bilen var mı?

Redmi Note 9 Pro kullanıyorum. 2.3 GB güncelleme gelmişti güncelledim yeniden başlat dedi tıkladım sonra korece yazılar çıkmaya başladı, bende telefonu kapattım ve tekrar açtığımda kaydırma ekranı 1 saniyeden daha az bir süre geliyor ve hemen gidiyor çözümünü bilen var mı?
Garip bana gelmedi hiç yanlışlıkla kapandı falan oldumu

Güncelleme yaparken cihazı kapatmamalısınız. Eğer yaptıysanız malesef çözüm yolu olduğunu zannetmiyorum

Güncelleme yüklenirken neden müdahale ediyorsunuz ki?
Yavaş yavaş kuracaktı işte.
telefonu açma tuşuna ve ses tuşuna basılınca gelen ekran korece yazıyordu ve tıklamam gerekiyordu ama hangisini seçeceğimi bilmiyordum?

Güncelleme yaparken telefonu kapatmamalıydınız,anakartsal bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum.Bende küçükken windows güncellemesi yaparken annem çok oynadık diye kızıp fişi çekmişti anakart mı yanmıştı öyle bir şey (pc).

Güncelleme yaparken cihazı kapatmamalısınız. Eğer yaptıysanız malesef çözüm yolu olduğunu zannetmiyorum
telefonu açma tuşuna ve ses tuşuna basılınca gelen ekran korece yazıyordu ve tıklamam gerekiyordu ama hangisini seçeceğimi bilmiyordum?

Harbiden birde ekranda kocaman yazar cihazı kapatmayın diye :/

Yabancı dil geldi diye niye korkup telefonu kapatırsın ki. Ev de başka telefon varsa onla translate ederdin. Ayrıca güncelleme yaparken pc-telefon kapatılmaz. Geçmiş olsun bu arada.

Hocam güncelleme yaparken telefon kapatılırmı hiç
Ben şahsen çözümü olduğunu düşünmüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,336
Üyeler
184,617
Son üye
batu112
Geri