Neler Yeni

GÜNCELLEME! Kuran'a söven(?) TTO'nun Gerçek Hikayesi adlı video hakkında ne düşünüyorsunuz

Sizce Hangisi doğru

• montaj

• hangisi doğru bilmiyorum

• Gerçek

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.

Rulep

80+ Gold
Zamanında insanlar düşünmeden linçledi şuan olay biraz prim kasmaya döndü gibi
Enderin hakkı ona bir şey demiyorum ama eleştiri kanallarının amacı prim çoğu şey anlattı zaten diyor bize bir şey kalmadı diyor konuşuyor hala

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
Konu öncesini fazla okumadım ama başlığa cevap verim. Video gerçek bence

Sagittarius

80+ Silver
BÜYÜK YÜZLEŞME

biliyorsunuz zaten durumu 6-7 yıl önce olan bir hadise. yt'nin efsane olduğu bu olay üzerine turgut ekimin güzel prim kastığı zamanlar instadan özür dilediği halde ve kendisinin de tamam dediği halde ertesi günü sen bulursam gibi itham yaparak yayınladığı videoyu paylaşmasıyla ayrı bir olay. Bu olaylar olmasa çok büyük bir youtuber olacağını inandığım biri

denilene göre ses kaydında ağzından laf almaya çalışıyor ve montaj yapılarak kurana küfür ettiği yönünde gösterilmesi. TTO'nun sadece sahte dediğini kabul ediyor ama küfür etmediğini söylüyor. yaptıklarının farkında özürünü diliyor

montaj işlerden anlamadım için kanıtlayamayacağım ama abone yarışı olduğu zamanlar ve yapan arkadaşın montaj bilmesi bu ihtimali bir miktarda olsa arttıracağı yönünde olduğunu düşünüyorum

anket seçenekleri biraz daha mantıklı yazabilirmişim seçenekler değişmiyor galiba
bu adamı zaten tanımıyom umrumda değil Allah affetsin

AS A SKORZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Mustafa Karakuş

Ahmet Öztürk

80+ Bronze
Benim anlamadığım şey, bu adama komplo kurmuşlar, bunu anlıyorum. Ama ettiği küfrü arkadaş ortamı ve yaşa vurmasını anlamıyorum. 15 yaşında olabilirsin. Ben de o yaşta oldum ama hiçbir zaman dinle ilgili bir konuda küfür etmedim, etmem.

Rulep

80+ Gold
Benim anlamadığım şey, bu adama komplo kurmuşlar, bunu anlıyorum. Ama ettiği küfrü arkadaş ortamı ve yaşa vurmasını anlamıyorum. 15 yaşında olabilirsin. Ben de o yaşta oldum ama hiçbir zaman dinle ilgili bir konuda küfür etmedim, etmem.
Bizde o yaşta olduk yapmadık ama Çevre faktörü işte orada kimse dini önemsemiyor arkada hepsi sövüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,822
Üyeler
159,681
Son üye
pqnten
Top Bottom