Neler Yeni

Güncelleştirme hatası alıyorum galiba virüs var

Faik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Faik
Beyler geçen günlerde bilgisayarıma bir flash takmıştım sonra trojenli olduğunu anladım ama baya takılı kaldı sonra malwerbtela taradım hiçbirşey çıkmadı şuanda bir güncellemeleri kontrol ediyim dedim "0x80070002 " bu hatayı aldım ne yapayım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Abdullah Hacıgül

Son düzenleme:
En İyi Cevap
windows kendi sitesinden güncelleme yardımcısını indirin ordan tamamen en son sürüme güncelleyin. aynı sorundan müzdarip biri olarak böyle çözdüm soruun.

Faik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Faik
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
crs
ilk olarak windowsunuz guncelmi
sonrasında ise ne guncelleştirmesi bi foto atarsanız mutlu olurum
guncelleştirmenin virusle alakası olmayabilir
korkmayin
ve hata kodunuda paylaşin

Faik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Faik
Panda antivirüs indirip virüslü USB'yi cihazınıza takınız. Ardından Panda antivirüs üzerinden USB aşılama yapınız.
ben o usbyi parçaladım

ilk olarak windowsunuz guncelmi
sonrasında ise ne guncelleştirmesi bi foto atarsanız mutlu olurum
guncelleştirmenin virusle alakası olmayabilir
korkmayin
ve hata kodunuda paylaşin
hata kodu 0x80240035 bu oldu başta bu değildi arkadaşların söylediklerini yaptım böyle oldu ilk başta windows güncellemesi gibi birşeydi fakat şuan çıkmıyor o şuan antivürus için güvenlik zekası çıkıyor sonra bu hatayı veriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
crs
ben o usbyi parçaladım

hata kodu 0x80240035 bu oldu başta bu değildi arkadaşların söylediklerini yaptım böyle oldu ilk başta windows güncellemesi gibi birşeydi fakat şuan çıkmıyor o şuan antivürus için güvenlik zekası çıkıyor sonra bu hatayı veriyor
windows defender devre dişimi peki ?

Faik

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Faik
Son düzenleme:

MetheFor

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Metehan
knk bun neredyse işe yarıyodu olduda ama sonra yeni bir güncelleştirme daha geldi yükle dedim ve bilgisayar gitti 3-4 saniye gelmedi sonra 3 saniyede gidip gidip geldi bilgisayarım yenide korkmaya başladım bilgisayara zararmı verdim ? söylediklerinizin hepsini yaptım
ben sana söylediklerimi yaptım sorunum çözüldü. bilgisayarına bir zarar verdiğini zannetmiyorum. güncelleştirmeden zarar gelmez.

• Beğen
Reaksiyonlar: Faik
Top Bottom