Neler Yeni

Günde Ne Kadar Protein Almalıyım?

Anomali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Cemsab
Arkadaşlar haftada 4 gün idman yapıyorum. 70 kilo 175 boyum var 17 yaşındayım. Ama almam gereken protein miktarını birçok kaynak farklı veriyor. Ben bu zamana kadar FitYemek sitesinden baktım ve şimdiye kadar kaslarım güçlendi az da olsa büyüdü. 120 gr protein alıyorum fakat sizce yeterli midir? Lütfen bilen biri varsa yazsın. Şimdiden teşekkürler.

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
725
İsim
Ömer Keskin
Arkadaşlar haftada 4 gün idman yapıyorum. 70 kilo 175 boyum var 17 yaşındayım. Ama almam gereken protein miktarını birçok kaynak farklı veriyor. Ben bu zamana kadar FitYemek sitesinden baktım ve şimdiye kadar kaslarım güçlendi az da olsa büyüdü. 120 gr protein alıyorum fakat sizce yeterli midir? Lütfen bilen biri varsa yazsın. Şimdiden teşekkürler.
Yeterli 120 gr. Fazla abartmaya gerek yok. Fazla alıpta vücudunun asidik düzeyini arttırma.

omergfx28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Ömer Bilgiç
Tr şartlarında ne alırsan kârdır...

OnurCiftci26

80+ Bronze
En az kilonun 1.5 katı alman lazım 105 gr yapıyor sen onun da üstünde alıyormuşsun gayet iyi bir problem yok.

Anomali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Cemsab
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Anomali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Cemsab
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En az kilonun 1.5 katı alman lazım 105 gr yapıyor sen onun da üstünde alıyormuşsun gayet iyi bir problem yok.
Aga yağ ihtiyacım ne kadar onun hakkında bir bilgin var mı? Ben 60 gram alıyorum yağ yakmaya çalışıyorum sizce fazla mıdır?

Syqex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ömer Faruk
Bir yumurta da ortalama kaç protein oluyor ? Mesela aldığın proteinleri yiyeceklerin değerlerine göre mi hesaplıyorsun ?

Anomali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Cemsab
Bir yumurta da ortalama kaç protein oluyor ? Mesela aldığın proteinleri yiyeceklerin değerlerine göre mi hesaplıyorsun ?
Kanka fatsecret adlı bir uygulama var çoğu yiyecek içeceğin besin değerlerini orada buluyorsun. Ben şahsen diyetimi oradan takip ediyorum.

~KİNG~

80+ Bronze
dostum bunu burdan yazarak net bilgiye ulaşamazssın, bu işin üstadları proları var, onlara danış... herkes bişi yazar...

Anomali

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Cemsab
60-70 gr yeterli günlük yağ alımı için. Ancak kaliteli yağlar almalısın, yağ almak için kalitesiz yağ alma yani.
Aga genelde tereyağ ve fıstıktan alıyorum bunlar kaliteli bildiğim kadarıyla.
Mesaj otomatik birleştirildi:

dostum bunu burdan yazarak net bilgiye ulaşamazssın, bu işin üstadları proları var, onlara danış... herkes bişi yazar...
Kim mesela tanıdığın birileri varsa videolarına ulaşayım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,959
Üyeler
168,062
Son üye
kurtdişi15
Top Bottom