Neler Yeni

Günlük 200 TL'ye kadar kazanç sağlayabileceğiniz uygulama

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Flownar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Balyan
Reklam Amaçlı Paylaşım
TraxAl uygulamasının mantığı al-sat yapıp para kazanmak ama bu al-sat işlemini sizin yerinize bir robot yapacak ilk kayıt olduğunuz zaman size ücretsiz bir robot verecek ve 30 günlük kullanım sunacaktır. 30 gün sonunda yaklaşık 100 TL kazandırır. eğer vereceğim linkten kayıt olursanız ayrıyetten referans payı verecek ve daha fazla kazanmış olacaksınız. bu uygulamanın diğer mantığı ne kadar çok kişi davet ederseniz o kadar çok para kazanırsınız size tavsiyem ilk verilecek robotu etkinleştirmeden önce 10-20 kişi davet edin ki daha fazla kazanmış olun.

Kadir_1987

80+ Silver
TraxAl uygulamasının mantığı al-sat yapıp para kazanmak ama bu al-sat işlemini sizin yerinize bir robot yapacak ilk kayıt olduğunuz zaman size ücretsiz bir robot verecek ve 30 günlük kullanım sunacaktır. 30 gün sonunda yaklaşık 100 TL kazandırır. eğer vereceğim linkten kayıt olursanız ayrıyetten referans payı verecek ve daha fazla kazanmış olacaksınız. bu uygulamanın diğer mantığı ne kadar çok kişi davet ederseniz o kadar çok para kazanırsınız size tavsiyem ilk verilecek robotu etkinleştirmeden önce 10-20 kişi davet edin ki daha fazla kazanmış olun.

13 dakika önce forum'a üye olan kişiye itibar etmelerini mi bekliyorsun güzelim.

BEDAVA PEYNİR SADECE........ OLUR.

Boşluğun devamını arkadaşlar birazdan gelir doldururlar.
Ama boşluğumu doldururlar sadece bilemem ;)

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
13 dakika önce forum'a üye olan kişiye itibar etmelerini mi bekliyorsun güzelim.

Fare Kapanında 🤠

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,028
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

Ula Kadir yine lafı koymuşsun ha 😉😉😉😉😉

Flownar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Balyan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ben güzel bir uygulama öneriyorum isteyen girer YouTube araştırır bakar uygun görürse bana da destek vermek isterse benim linkimden kayıt olur bedava peynir sunmuyor uygulama sen uygulamaya adam çekiyorsun uygulamada sana robotuna göre bir miktar para veriyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom