Günlük 2000 tane instagram hesabı açan bot

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Anladım hocam dönüş yaparsan sevinirim merak ettim
hocam profil fotoğrafı olmadığı için kapanmıyormuş hesap başka bir hesaba denedim kapandı ancak başka bir sorun var 10000 tane açtığım hesaplardan sadece 3000 i duruyor onları çalışan çalışmayan olarak ayırmam lazım :/ eminim ki bunun için de siteler vardır

Çalışmayan dediğin girdiğinde böyle bir sayfa bulunmadı değeri döndürüyorsa bunuda ufak bir kod bloğu ile çözebilirsin.
1712261152819.png

Program başarılı fakat yaşama ömrü ne kadar sürüyor ? Bir kac püf bilgi ile sizlere yardımcı olabilirim , user açıp user satışı sağlayabilirsiniz veya programı aylık kiraya verebilirsiniz. Birden çok hizmete kullanabilirsiniz . yaklaşık 7 senedir instagram işlemleri içindeyim.

merhaba gmail hesap açan bota ihtiyacım var aslın da satışını felan yapıyormusun

dostum hala yapıyormusun bu işi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba kendim bir bot yazdım kaynak kodlarını bazı yerlerden aldım (python)
Otomatik olarak instagram twitter üzerinden hesap açıyor ve otomatik masaüstünde açtığı bir not defterine kaydediyor ancak günlük maksimum 2000 tane açılabiliyor
Ben bu program üzerinden para kazanabilir miyim ? ayda 60.000 hesap açıyor farklı bir bot yazıp o hesapları 1 tane hesaba takip ettirsek bildiğiniz 60.000 takipçi bot atmış oluyoruz mantıken
bu işe girmeli miyim zararım olur mu zamanımızdan gidiyor neticede teşekkürlerAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
REİS HALA YAPIYORMUSUN BU İŞİ

Hocam Merhaba size nasıl ulaşabilirim
ULAŞABİLDİN Mİ

bana instagramdan ulaşabilir misin dostum @xkeygod
ULAŞABİLDİN Mİ

Son düzenleme:
Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR