Neler Yeni

GÜNLÜK 40KM İLE KAÇ KİLO VEREBİLİRİM?

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
ismail sağlam
Zamanla alışırsınız 2 gün yarım saat 40 dakika atlayın sonradan sizde yapabildiğinizi görürsünüz ben 1500 kalori civarı dedim ama kaç yaşındasınız ona göre bi öneri yapayım
17 yaşındayım hocam

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,692
İsim
Emir
700kalori ne :D şu akılla lütfen diyet yapmayın.40km yazmış birde.Rica ediyorum gidin uzman birisinden destek alın.Eğer almak istemıyorsanızda boyunuzu söyler msniz

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,256
İsim
Emre
Discord
necromancerr
GÜNLÜK 25 KM KONDİSYON BİSİKLETİ ORTALAMA 15KM HIZLA / 15KM KOŞU BANDI ORTALAMA 8 9 KM HIZ İLE AYDA KAÇ KİLO VEREBİLİRİM
GÜNLÜK ORTALAMA 700 KALORİ BESLENMEYİ DÜŞÜNÜYORUM
SPOR GEÇMİŞİM YOK 102 GÜNCEL KİLO DERİM ÇOK KALIN MUHTEMELEN BAYA SU VAR BİRİKMİŞ
700 kalori diyet ile kilo vermeye değil ölmeye niyetin var herhalde kanka bende 100 kgyim şuanda çalışmaya başladığımdan beri spora gitmeye vaktim olmadığından vücut oldukça su tuttu

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
ismail sağlam
O kadar düşük kalorili bir diyet vücuduna zarar verir. 6 ayda 60 kilo verdim. Vitaminsizlikten saçlarım döküldü. Arada gözlerim kararıp yere yığılıyordum. Ayda 5 kiloyu geçmemek gerekiyor.
bu sene yks sınavım olduğu için spora fazla vakit ayırmak istemiyorum ama mentalitemi de kötü etkiliyor bu yüzden kısa sürede spor işini biraz ilerletip yksden sonraya ertelemem gerekiyor yani 6 ay yapmayacağım ben dediğim şekilde en fazla 3 4 hafta yapıp sonra normal diyete geçeceğim diyetisyen ile görüşüp
Mesaj otomatik birleştirildi:

700kalori ne :D şu akılla lütfen diyet yapmayın.40km yazmış birde.Rica ediyorum gidin uzman birisinden destek alın.Eğer almak istemıyorsanızda boyunuzu söyler msniz
176

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
ismail sağlam
700 kalori diyet ile kilo vermeye değil ölmeye niyetin var herhalde kanka bende 100 kgyim şuanda çalışmaya başladığımdan beri spora gitmeye vaktim olmadığından vücut oldukça su tuttu
hocam herkes aynı şeyi söylüyor biride ne yapmam gerektiğini anlatsa keşke :D

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,692
İsim
Emir
bu sene yks sınavım olduğu için spora fazla vakit ayırmak istemiyorum ama mentalitemi de kötü etkiliyor bu yüzden kısa sürede spor işini biraz ilerletip yksden sonraya ertelemem gerekiyor yani 6 ay yapmayacağım ben dediğim şekilde en fazla 3 4 hafta yapıp sonra normal diyete geçeceğim diyetisyen ile görüşüp

176
Öncelikle kilon obez kategorisinde olduğu için bir anda kilo verirsen vücudunda deri sarkması ve çatlaklar oluşur ondan dolayı kademeli bir şekilde kilo vermek zorundasın.İlk başta 2800 kalori almaya başla (temiz bir şekilde).1hafta boyunca böyle devam et ek olarak her gün aç karnına tartıl(her gün aynı yerde tartil).Eğer kilo vermez isen haftalık 100 kalori azaltmaya başla.Kilo vermeye başladığın kalori sınırında ise devam et haftalık 50kalori düşür.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,131
İsim
Diyarhan
1. Giren enerji çıkan enerjiden çok az olursa 3 veya 5 gün sonra takatın kalmaz. Yağsız protein karbonhidrat salata üçlüsünü yemelisin. Porsiyon olarak tavuk dünyası tabağı uygundur.

2. Sadece bisiklet düşündüğün kadar iyi olmaz ağırlık antrenmanı önemlidir kaslar çok fazla enerji ister onları beslemek için bedenini kullanacaksın.

3. Ödem o kadar sorun yapmaz 2 3 gün içinde atarsın. Temiz sağlıklı beslen yeterli.

Kendine almışken 2 3 çeşit ağırlık al onlarla daha keyifli bir spor olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
ismail sağlam
Öncelikle kilon obez kategorisinde olduğu için bir anda kilo verirsen vücudunda deri sarkması ve çatlaklar oluşur ondan dolayı kademeli bir şekilde kilo vermek zorundasın.İlk başta 2800 kalori almaya başla (temiz bir şekilde).1hafta boyunca böyle devam et ek olarak her gün aç karnına tartıl(her gün aynı yerde tartil).Eğer kilo vermez isen haftalık 100 kalori azaltmaya başla.Kilo vermeye başladığın kalori sınırında ise devam et haftalık 50kalori düşür.
yazdığım herşeyi unutalım şuan 102 kiloyum ve 2 ayda minimum 80 ve altına düşmek hedefim eğer bilgili iseniz mesaj atar mısınız bana

1. Giren enerji çıkan enerjiden çok az olursa 3 veya 5 gün sonra takatın kalmaz. Yağsız protein karbonhidrat salata üçlüsünü yemelisin. Porsiyon olarak tavuk dünyası tabağı uygundur.

2. Sadece bisiklet düşündüğün kadar iyi olmaz ağırlık antrenmanı önemlidir kaslar çok fazla enerji ister onları beslemek için bedenini kullanacaksın.

3. Ödem o kadar sorun yapmaz 2 3 gün içinde atarsın. Temiz sağlıklı beslen yeterli.

Kendine almışken 2 3 çeşit ağırlık al onlarla daha keyifli bir spor olur.
şuan 2,5 kg 4 ağırlık 5kg 2 ağırlık 10 kg 2 ağırlık ve 8kg 2 ağırlık var 8kg dışındakiler ayarlanabilir 2,5+5/ 5+10 vs vs

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,131
İsim
Diyarhan
yazdığım herşeyi unutalım şuan 102 kiloyum ve 2 ayda minimum 80 ve altına düşmek hedefim eğer bilgili iseniz mesaj atar mısınız bana

şuan 2,5 kg 4 ağırlık 5kg 2 ağırlık 10 kg 2 ağırlık ve 8kg 2 ağırlık var 8kg dışındakiler ayarlanabilir 2,5+5/ 5+10 vs vs
Gayet uygun ağırlıklar var. Erken aşama için (3 ay ağırlıklar yeterli) spor zaten keyif verirse elindekiler az gelip ileride kas için çalışmaya başlarsın. 20kg vermesi aslında çok kolay 2 ayda olmasa da 3 ayda sıkı çalışma ile verirsin.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,256
İsim
Emre
Discord
necromancerr
hocam herkes aynı şeyi söylüyor biride ne yapmam gerektiğini anlatsa keşke :D
Kanka yediğine dikkat et abur cuburu kes ayrıca 700 kalori ile beslenirsen ters teper muhtemelen bende 180 100 kg yim çalışma saatlerim dolayısıyla dışarıdan yemek zorunda kalıyorum sporada gidemediğimden vücut su tutmaya başladı benimde

Gayet uygun ağırlıklar var. Erken aşama için (3 ay ağırlıklar yeterli) spor zaten keyif verirse elindekiler az gelip ileride kas için çalışmaya başlarsın. 20kg vermesi aslında çok kolay 2 ayda olmasa da 3 ayda sıkı çalışma ile verirsin.
Haklısın ben işe başlamadan önce 120 kgden 100 kgye inmiştim sonrasında iş dolayısıyla salmak zorunda kaldım sporu. göbek yapmasamda aşırı derecede fit değilim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Cemal Hasan
Kardeşim yaşın kaç bilmiyorum fakat sosyal medyada bir çok örnek beslenme programları günlük kalori hesaplama yapan yaptıran siteler var. Bu şekilde bilinçsiz olarak bir yola başvurmanız sağlığınız açısından büyük risk teşkil eder. Günlük dediğiniz 700 ü ortalama olarak BİR ÖĞÜN de almanız gerekir. Ayrıca mesela kalori değildir. Vücudunuzun ihtiyacı olan Protein Karb ve Yağ miktarını vücuda verebilmektir, bilmemek ayıp değildir ama bilmiyorsak bir bilen UZMAN kişiden destek alınız bu tarz yerlerden değil.

Elmeryy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
947
İsim
Ömer Yılmaz
Steam
#forEF Elmeryy
Discord
elmeryy
bmr nizi hesaplayın bmr değeriniz altında kalori almanız sağlıksız hatta uzun vadede ölümcül

Top Bottom