700 kalori diyet ile kilo vermeye değil ölmeye niyetin var herhalde kanka bende 100 kgyim şuanda çalışmaya başladığımdan beri spora gitmeye vaktim olmadığından vücut oldukça su tuttuGÜNLÜK 25 KM KONDİSYON BİSİKLETİ ORTALAMA 15KM HIZLA / 15KM KOŞU BANDI ORTALAMA 8 9 KM HIZ İLE AYDA KAÇ KİLO VEREBİLİRİM
GÜNLÜK ORTALAMA 700 KALORİ BESLENMEYİ DÜŞÜNÜYORUM
SPOR GEÇMİŞİM YOK 102 GÜNCEL KİLO DERİM ÇOK KALIN MUHTEMELEN BAYA SU VAR BİRİKMİŞ
bu sene yks sınavım olduğu için spora fazla vakit ayırmak istemiyorum ama mentalitemi de kötü etkiliyor bu yüzden kısa sürede spor işini biraz ilerletip yksden sonraya ertelemem gerekiyor yani 6 ay yapmayacağım ben dediğim şekilde en fazla 3 4 hafta yapıp sonra normal diyete geçeceğim diyetisyen ile görüşüpO kadar düşük kalorili bir diyet vücuduna zarar verir. 6 ayda 60 kilo verdim. Vitaminsizlikten saçlarım döküldü. Arada gözlerim kararıp yere yığılıyordum. Ayda 5 kiloyu geçmemek gerekiyor.
176700kalori neşu akılla lütfen diyet yapmayın.40km yazmış birde.Rica ediyorum gidin uzman birisinden destek alın.Eğer almak istemıyorsanızda boyunuzu söyler msniz
O zaman 2000 kalori idealdir sizin için diye düşünüyorum genç yaşta vücut ne yerseniz yakıyor, 3 aşağı 5 yukarı olabilir ama 2100 kaloriyi geçmeyin.17 yaşındayım hocam
hocam herkes aynı şeyi söylüyor biride ne yapmam gerektiğini anlatsa keşke700 kalori diyet ile kilo vermeye değil ölmeye niyetin var herhalde kanka bende 100 kgyim şuanda çalışmaya başladığımdan beri spora gitmeye vaktim olmadığından vücut oldukça su tuttu
Öncelikle kilon obez kategorisinde olduğu için bir anda kilo verirsen vücudunda deri sarkması ve çatlaklar oluşur ondan dolayı kademeli bir şekilde kilo vermek zorundasın.İlk başta 2800 kalori almaya başla (temiz bir şekilde).1hafta boyunca böyle devam et ek olarak her gün aç karnına tartıl(her gün aynı yerde tartil).Eğer kilo vermez isen haftalık 100 kalori azaltmaya başla.Kilo vermeye başladığın kalori sınırında ise devam et haftalık 50kalori düşür.bu sene yks sınavım olduğu için spora fazla vakit ayırmak istemiyorum ama mentalitemi de kötü etkiliyor bu yüzden kısa sürede spor işini biraz ilerletip yksden sonraya ertelemem gerekiyor yani 6 ay yapmayacağım ben dediğim şekilde en fazla 3 4 hafta yapıp sonra normal diyete geçeceğim diyetisyen ile görüşüp
Mesaj otomatik birleştirildi:
176
yazdığım herşeyi unutalım şuan 102 kiloyum ve 2 ayda minimum 80 ve altına düşmek hedefim eğer bilgili iseniz mesaj atar mısınız banaÖncelikle kilon obez kategorisinde olduğu için bir anda kilo verirsen vücudunda deri sarkması ve çatlaklar oluşur ondan dolayı kademeli bir şekilde kilo vermek zorundasın.İlk başta 2800 kalori almaya başla (temiz bir şekilde).1hafta boyunca böyle devam et ek olarak her gün aç karnına tartıl(her gün aynı yerde tartil).Eğer kilo vermez isen haftalık 100 kalori azaltmaya başla.Kilo vermeye başladığın kalori sınırında ise devam et haftalık 50kalori düşür.
şuan 2,5 kg 4 ağırlık 5kg 2 ağırlık 10 kg 2 ağırlık ve 8kg 2 ağırlık var 8kg dışındakiler ayarlanabilir 2,5+5/ 5+10 vs vs1. Giren enerji çıkan enerjiden çok az olursa 3 veya 5 gün sonra takatın kalmaz. Yağsız protein karbonhidrat salata üçlüsünü yemelisin. Porsiyon olarak tavuk dünyası tabağı uygundur.
2. Sadece bisiklet düşündüğün kadar iyi olmaz ağırlık antrenmanı önemlidir kaslar çok fazla enerji ister onları beslemek için bedenini kullanacaksın.
3. Ödem o kadar sorun yapmaz 2 3 gün içinde atarsın. Temiz sağlıklı beslen yeterli.
Kendine almışken 2 3 çeşit ağırlık al onlarla daha keyifli bir spor olur.
Gayet uygun ağırlıklar var. Erken aşama için (3 ay ağırlıklar yeterli) spor zaten keyif verirse elindekiler az gelip ileride kas için çalışmaya başlarsın. 20kg vermesi aslında çok kolay 2 ayda olmasa da 3 ayda sıkı çalışma ile verirsin.yazdığım herşeyi unutalım şuan 102 kiloyum ve 2 ayda minimum 80 ve altına düşmek hedefim eğer bilgili iseniz mesaj atar mısınız bana
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuan 2,5 kg 4 ağırlık 5kg 2 ağırlık 10 kg 2 ağırlık ve 8kg 2 ağırlık var 8kg dışındakiler ayarlanabilir 2,5+5/ 5+10 vs vs
Kanka yediğine dikkat et abur cuburu kes ayrıca 700 kalori ile beslenirsen ters teper muhtemelen bende 180 100 kg yim çalışma saatlerim dolayısıyla dışarıdan yemek zorunda kalıyorum sporada gidemediğimden vücut su tutmaya başladı benimdehocam herkes aynı şeyi söylüyor biride ne yapmam gerektiğini anlatsa keşke![]()
Haklısın ben işe başlamadan önce 120 kgden 100 kgye inmiştim sonrasında iş dolayısıyla salmak zorunda kaldım sporu. göbek yapmasamda aşırı derecede fit değilim.Gayet uygun ağırlıklar var. Erken aşama için (3 ay ağırlıklar yeterli) spor zaten keyif verirse elindekiler az gelip ileride kas için çalışmaya başlarsın. 20kg vermesi aslında çok kolay 2 ayda olmasa da 3 ayda sıkı çalışma ile verirsin.