Günlük 800 TL'ye çalışılırmı

Hocam 800 tl bu iş için gayet iyi zaten sadece tenefuslerde iş oluyor 40 dk oturacan hadi 20 dk si temizlik cart curt desen 20 dk oturursun hafta sonuda tatil devamli değil ama geçici bir iş olarak yapilabilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ha devamlı diyorsan yapılmaz

• Beğen
Reaksiyonlar: Mert
selamarl okul kantinde çalışmaya çağrdılar lise endüstiri sizce çalışılırmı kasaya bakılacak arada masalara bakılacak ve kantind eyapılan diğer işler güblük 800 tl sigota yok 9 10 saat cuma günleri 2 de bitecek sadece okul tatil günleri banada tatil sizce iymi
Hayır

selamarl okul kantinde çalışmaya çağrdılar lise endüstiri sizce çalışılırmı kasaya bakılacak arada masalara bakılacak ve kantind eyapılan diğer işler güblük 800 tl sigota yok 9 10 saat cuma günleri 2 de bitecek sadece okul tatil günleri banada tatil sizce iymi
Avm de sabah 9 oglen 5 mavide çalisip asgari ucret alan var

Dostum sana suriyeli afgan maasi vermisler XD normal turke en basit islerde bile bunun iki katindan baslayan maaslar verilir

Dostum sana suriyeli afgan maasi vermisler XD normal turke en basit islerde bile bunun iki katindan baslayan maaslar verilir
nerde varmış böyle yer

Hayır

Avm de sabah 9 oglen 5 mavide çalisip asgari ucret alan var
ikisi aynımı sence

sadece tenefüs zamanı calışıksan cok iyi

nerde varmış böyle yer

ikisi aynımı sence

sadece tenefüs zamanı calışıksan cok iyi
onun haricinde galiba hocalar falanda yemek sipraişi verdiğinde falan onlarda gidecek

öyleyim zaten abe

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,715
Üyeler
183,882
Son üye
Marchy
Geri