Epson canon hp gibi markalar gördüm hepsi çok satıyor ama kararsız kaldım hocam aldığım ürünü uzun süre kullanmak istiyorumBence kesin tanklı al, iyi düşünmüşsün. Ben zamanında Canon Pixma G3400 almıştım, yaklaşık 7 sene önceydi sanırım, hala sorunsuz kullanıyorum şükürler olsun. Bir kere yazdırma kafası bozuldu, o da benim hatamdan dolayı. Yenisini aldım, şu an sıkıntı yok. Epson ve Canon öneririm ben.
Hocam HP bilmiyorum, Canon ben aldım işte uzun süredir kullanıyorum. Epson da baya güzel yani dediğim gibi bütçene uygun olan Canon ve Epson modellerine bakabilirsin. Dikkatli kullandığın sürece uzun süre kullanırsın.Epson canon hp gibi markalar gördüm hepsi çok satıyor ama kararsız kaldım hocam aldığım ürünü uzun süre kullanmak istiyorum
Anladım hocam teşekkürlerHocam HP bilmiyorum, Canon ben aldım işte uzun süredir kullanıyorum. Epson da baya güzel yani dediğim gibi bütçene uygun olan Canon ve Epson modellerine bakabilirsin. Dikkatli kullandığın sürece uzun süre kullanırsın.
bu model nasıldır hocamHocam HP bilmiyorum, Canon ben aldım işte uzun süredir kullanıyorum. Epson da baya güzel yani dediğim gibi bütçene uygun olan Canon ve Epson modellerine bakabilirsin. Dikkatli kullandığın sürece uzun süre kullanırsın.
Gayet güzel, benim aldığımın yeni versiyonu sanırım. Tarama ve Wi-Fi özellikleri olması baya işime yaradı benim. Tavsiye ederim.Anladım hocam teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu model nasıldır hocam
tamamdır hocam teşekkürlerGayet güzel, benim aldığımın yeni versiyonu sanırım. Tarama ve Wi-Fi özellikleri olması baya işime yaradı benim. Tavsiye ederim.
Rica ederim hocamtamamdır hocam teşekkürler