Neler Yeni

Yardım Günlük Kullanım Laptop Önerisi

Alperrium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet Alper Aksoy
Bütçe
60000
Merhaba arkadaşlar. Bir tanıdığım günlük kullanımı için laptop arıyor. Hiçbir ağır program kullanmıyor cihaz neredeyse her zaman çok hafif yükte çalışacaktır. Aradığımız özellikler kaliteli ekran, uzun pil ömrü, hafiflik, giriş çıkışlarının fazla olması vesaire. Ben kendim o tarz işlerim için Macbook kullanıyorum çok da memnunum ama kendisi boykot hassasiyeti olan birisi. Böyle günlük kullanım, internette gezinme toplantılara girme ufak tefek sunum excel dosyaları vesaire hazırlama işleri için bir laptop önerebilirseniz çok iyi olur. Bütçemiz açık gayet ama bu amaçlar için çok pahalı bir cihaza ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum ben. 25-60k arasından tavsiyeler verebilirsiniz teşekkürler

mertaydn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Mert Aydın

Son düzenleme:

Alperrium

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Mehmet Alper Aksoy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lenovo ThinkBook 14 2-in-1 G4 IML21MX002VTR U7-155U 16 GB 512 GB SSD 14" Dos Dizüstü Bilgisayar F
hocam şu katlanır ekran muhabbetinde sorun yaşar mıyız nasıl emin olurum onun kalitesinden iki hafta sonra gevşeyip sorun çıkarmaya falan başlamasın, bir de şu 7730u işlemcisi ne tam olarak ben 7500f kullanıyorum 7700 görünce benimkinden de mi iyi diye bi yükselmiştim ama karşılaştırmalarda geride gözüküyor laptop işlemcisi falan mı oluyor

mertaydn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Mert Aydın
hocam şu katlanır ekran muhabbetinde sorun yaşar mıyız nasıl emin olurum onun kalitesinden iki hafta sonra gevşeyip sorun çıkarmaya falan başlamasın, bir de şu 7730u işlemcisi ne tam olarak ben 7500f kullanıyorum 7700 görünce benimkinden de mi iyi diye bi yükselmiştim ama karşılaştırmalarda geride gözüküyor laptop işlemcisi falan mı oluyor
Evet. Laptoplarda işlemcilerin numaralarının sonunda ryzen için u, hs ibareleri oluyor. Katlanan ekran konusunda tercih etmeyebilirsiniz. Benim sizlere önerdiğim işlemcisi ve ekranı iyi olan modeller

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom