Neler Yeni

Günlük tutmak ne işe yarar?

Mete?

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
261
İsim
Mustafa Mete
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,Telefon,Futbol
Günlük tutmak ne işe yarıyor?

ege1881

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,268
İsim
Ege
Sevgili günlük
Eyiyim

We_need_meet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
438
İsim
...
"Geçen sene ne malmışım" düşüncesini "Geçen sene ne malmışım" dan "Geçen hafta ne malmışım" düşüncesine çevirir. İçinizi başka insanlara dökmek zor ve güvenilmezdir ama günlüğe yazdığınızda kendinizi daha rahat hissedersiniz ve belki ileride okuduğunuzda "Ne saçma şeyleri kafaya takmışım" diyebilirsiniz. Bir şekil kendinizi tanımanızı sağlar. Tabii erkek olduğunuz için duygularınızı yazmak saçma veya zor gelebilir. Günlük tutmak düşünce yapınızı bile değiştirebilir (Bu benim düşüncem.). Hani diyorsunuz ya ettiğim tövbeyi bozdum, diye belki günlük size yardımcı olur.

Era.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Serkan Barındık
Günlük tutmak çok faydalı bir iştir. Günlük tutmak ilk olarak kaygılarını ve stresini azaltır. Ruh halin günden güne iyileşir. Bence en öneli faydalarından biriside hafızanı güçlendirmesidir. Düzenli olarak günlük tuttuğun zaman yaratıcılığın arttığı gibi yazılı ifadelerinde güçlenir ve hatta dil bilgisi, imla kuralları gibi edebi bilgilerinde gelişir. Sürekli günlerini kaleme aldığın için farkındalığın arttırdığı ve geliştirdiği gibi iletişim becerilerini de geliştirir. Ayrıca sürekli günlük tutmak deneyimlerinden bir ders çıkarma olanağı tanır. Düşünsene gün içinde bir hata yapıyorsun ama akşam o hatanı tekrardan kaleme alman hem hatanı idrak etmene hem de ondan bir ders çıkarmana yardımcı olur. Üstte bir arkadaş "gülük tutmam boş iştir" demiş fakat kendisinin ne kadar boş bir kişi olduğundan bir haber.

Clayz

80+ Silver
dene hosuna gıdecek zaten ama gun ıcınde monotansan yazma kalktım okula gıttım geldım yemek yedım ıvız zıvırsa yazma

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,476
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram