Neler Yeni

🔥İndirim Günsan Elektrik Akım korumalı Wifi kontrollü Akıllı Priz 244 tl

berk90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
berk pasaoglu
Şalter (Sigorta) aşırı akım çekildiğinde cihazı koruma amacıyla atar, elektrik kesintisinde vs etkisi yoktur.
Ben de benzer şeyi söyledim. Sigortanın da akım korumalı priz de elektrik dalgalanmalarından koruyor. Sigortanın yapamayıp akım korumalı prizin yaptığı ne var?

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
299
İsim
Talat
Akıllığına bir şey demiyorum da akım korumalı prizler pek işe yaramıyormuş araştırdım da. En iyisi UPS almak.
günaydın bütün elektironik parcalarının kendını korumak ıcın bir koruyucusu var zaten kalıteli bir power ısınızı fazlasızyla cözer..

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Yunus
Ben de benzer şeyi söyledim. Sigortanın da akım korumalı priz de elektrik dalgalanmalarından koruyor. Sigortanın yapamayıp akım korumalı prizin yaptığı ne var?

Eğer gerçek akım korumalı bir priz alırsan;
Akım korumalı prizin içinde metal oksit varistör denilen bir komponent bulunuyor. bu komponenti iyi prizlerde her üç bağlantının arasına koyuluyor yani faz-nötr, nötr-toprak ve faz-toprak arasında bu varistörden birer adet oluyor. Bu varistör voltajdaki fazlalığı bünyesinde tutup azaltıyor.

Fakat şöyle bir şey var bu varistöründe bir ömrü var ve bi süre sonra yok oluyor gibi bir şey.

sametno1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Samet
akım koruma rölesi alıp direkt şartele bağlayın hem bütün evi korusun hem daha az maliyetli

Keyfen

80+ Bronze
Arkadaşlar akım korumalı priz alıyorsanız düzgün bir şey alın ben Schneider elektrik bayisinde çalışıyorum apc markayı uzun zaman önce satın aldı ve onları satıyor PM1W-GR Kodlu ürün mesela bu ürünün yurt dışında garantisi var eğer cihazınız zarar görürse 45.000 EURO ya kadar zararı ödüyor ama türkiye altyapısı desteklemediği için türkiyede yok ama alıcaksanız bu ürünü öneririm veya 5 lisi veya 4 lüsü güvenle kullanabilirsiniz kafanız rahat olsun günsan piyasa malı değeri yok yani.

Top Bottom