🔥İndirim Günsan Elektrik Akım korumalı Wifi kontrollü Akıllı Priz 244 tl

Akıllığına bir şey demiyorum da akım korumalı prizler pek işe yaramıyormuş araştırdım da. En iyisi UPS almak.
bizde bir tane var prizlerde saçmalıktır ki toprak yok bazılarında olmayanlara aldık işe yarıyor bu yarar mı bilmem de bizdeki tunç matik olması lazım

Buna 3 lü priz taksak akım korumalı 3 lü priz olurmu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Buna 3 lü priz taksak akım korumalı 3 lü priz olurmu
bildiğim kadarıyla en iyi korumayı elde edebilmek için elektriğe takılacak aletin doğrudan akım korumalı prize takılması lazım.

bizde bir tane var prizlerde saçmalıktır ki toprak yok bazılarında olmayanlara aldık işe yarıyor bu yarar mı bilmem de bizdeki tunç matik olması lazım
Öyle zaten onun yerine sigarta koruyo zaten

İçinde bir parça varmış adını unuttum da. Elektrikte sorun olduğun da o parça patlayarak takılan olan cihaza zarar vermesini engelliyormuş. Ama patladıktan sonra da normal prizden farkı yok deniliyor.

Priz acık mı kaldı vs seklinde kafaya takan insanlardansanız guzel alet

İçinde bir parça varmış adını unuttum da. Elektrikte sorun olduğun da o parça patlayarak takılan olan cihaza zarar vermesini engelliyormuş. Ama patladıktan sonra da normal prizden farkı yok deniliyor.
valla bizdeki patlamıyor içine şalter sistemi kurmuşlar o atıyor tuş gibi geri açıyorsun bildiğin kaçak akım rolesi gibi elektrik panondaki

Hazır konusu açılmışken bu prizin elektrik kesintilerinde etkisi sıfır diyebilir miyiz? sadece elektrik dalgalanmalarında iş görüyor bildiğim kadarıyla.zaten dalgalanmalarda şalter o işlevi yapmıyor mu? Başka faydalarını söyleyebilecek bişey var mı?

Hazır konusu açılmışken bu prizin elektrik kesintilerinde etkisi sıfır diyebilir miyiz? sadece elektrik dalgalanmalarında iş görüyor bildiğim kadarıyla.zaten dalgalanmalarda şalter o işlevi yapmıyor mu? Başka faydalarını söyleyebilecek bişey var mı?

Şalter (Sigorta) aşırı akım çekildiğinde cihazı koruma amacıyla atar, elektrik kesintisinde vs etkisi yoktur.

Geri