Neler Yeni

🔥İndirim Günsan Elektrik Akım korumalı Wifi kontrollü Akıllı Priz 244 tl

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,314
İsim
Volkan
Akıllığına bir şey demiyorum da akım korumalı prizler pek işe yaramıyormuş araştırdım da. En iyisi UPS almak.
bizde bir tane var prizlerde saçmalıktır ki toprak yok bazılarında olmayanlara aldık işe yarıyor bu yarar mı bilmem de bizdeki tunç matik olması lazım

BalYiyenZürafa

80+ Bronze
Buna 3 lü priz taksak akım korumalı 3 lü priz olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Buna 3 lü priz taksak akım korumalı 3 lü priz olurmu
bildiğim kadarıyla en iyi korumayı elde edebilmek için elektriğe takılacak aletin doğrudan akım korumalı prize takılması lazım.

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,211
İsim
Arda doğan

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,341
İsim
Yunus Şahin
bizde bir tane var prizlerde saçmalıktır ki toprak yok bazılarında olmayanlara aldık işe yarıyor bu yarar mı bilmem de bizdeki tunç matik olması lazım
Öyle zaten onun yerine sigarta koruyo zaten

İçinde bir parça varmış adını unuttum da. Elektrikte sorun olduğun da o parça patlayarak takılan olan cihaza zarar vermesini engelliyormuş. Ama patladıktan sonra da normal prizden farkı yok deniliyor.

inkodes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Muhammed Fehim Yazıcı
Priz acık mı kaldı vs seklinde kafaya takan insanlardansanız guzel alet

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,314
İsim
Volkan
İçinde bir parça varmış adını unuttum da. Elektrikte sorun olduğun da o parça patlayarak takılan olan cihaza zarar vermesini engelliyormuş. Ama patladıktan sonra da normal prizden farkı yok deniliyor.
valla bizdeki patlamıyor içine şalter sistemi kurmuşlar o atıyor tuş gibi geri açıyorsun bildiğin kaçak akım rolesi gibi elektrik panondaki

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,211
İsim
Arda doğan

berk90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
berk pasaoglu
Hazır konusu açılmışken bu prizin elektrik kesintilerinde etkisi sıfır diyebilir miyiz? sadece elektrik dalgalanmalarında iş görüyor bildiğim kadarıyla.zaten dalgalanmalarda şalter o işlevi yapmıyor mu? Başka faydalarını söyleyebilecek bişey var mı?

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
736
İsim
Yunus
Hazır konusu açılmışken bu prizin elektrik kesintilerinde etkisi sıfır diyebilir miyiz? sadece elektrik dalgalanmalarında iş görüyor bildiğim kadarıyla.zaten dalgalanmalarda şalter o işlevi yapmıyor mu? Başka faydalarını söyleyebilecek bişey var mı?

Şalter (Sigorta) aşırı akım çekildiğinde cihazı koruma amacıyla atar, elektrik kesintisinde vs etkisi yoktur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,123
Üyeler
163,782
Son üye
alpinko
Top Bottom