Bünyamina
80+ Platinum
Tık hızı kuponu kullanarak 149TL ye alabilirsiniz.
modemin fişini niye buna takıyon.Şimdi bu wifi'li ben evden çıkarken bununla kapattım. Geri gelirken eve girmeden açıcam fakat bununla birlikte modem de kapanacağı için ve wifi ye bağlı olmayacağı için açılmayacak. E o zaman modemi farklı bir prize takacaksın. Sorun çözüldü.
paylaşım için teşekkürler...
Bilgisayarın duruma göre kaç w çektiğini öğrenebilirsin ben bunu merak ediyorum. Bu tarz merak ettiğin şeyler için güzel olur. Birde açıp kapatabiliyorsun. Kapatmayı unutabileceğin bir aleti buna takabilirsin.Ne için kullanılabilir parlak fikri olan var mı paylaşsın da ona göre alalım, kullanım alanı bulamadım düşününce.
kahve makinesine bağlayıp, her sabah 7'de kahve yaptırmayı düşünüyorum.Ne için kullanılabilir parlak fikri olan var mı paylaşsın da ona göre alalım, kullanım alanı bulamadım düşününce.
watt ölçümü yapabiliyor mu?Bilgisayarın duruma göre kaç w çektiğini öğrenebilirsin ben bunu merak ediyorum. Bu tarz merak ettiğin şeyler için güzel olur. Birde açıp kapatabiliyorsun. Kapatmayı unutabileceğin bir aleti buna takabilirsin.
Yeni hesap açıp 75 tl kuponla 124 TL'ye alabilirsiniz. Ben 124e alıp utanmadan 9 taksit yaptırdım birde 148e geldi