🔥İndirim 🔥 Günsan Elektrik Wi-Fi Kontrollü Akıllı Priz 149TL 🔥

Bünyamina

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
7,890

Ekler

• IMG_2723.jpeg
    IMG_2723.jpeg
    455.9 KB · Hit: 326
  • IMG_2724.jpeg
    IMG_2724.jpeg
    375.5 KB · Hit: 338
Şimdi bu wifi'li ben evden çıkarken bununla kapattım. Geri gelirken eve girmeden açıcam fakat bununla birlikte modem de kapanacağı için ve wifi ye bağlı olmayacağı için açılmayacak. E o zaman modemi farklı bir prize takacaksın. Sorun çözüldü.

Şimdi bu wifi'li ben evden çıkarken bununla kapattım. Geri gelirken eve girmeden açıcam fakat bununla birlikte modem de kapanacağı için ve wifi ye bağlı olmayacağı için açılmayacak. E o zaman modemi farklı bir prize takacaksın. Sorun çözüldü.
modemin fişini niye buna takıyon.

Dün bir arkadaş paylaşmıştı. Yetişemedim bitti. Bugün daha uyguna aldım. 😄

Ne için kullanılabilir parlak fikri olan var mı paylaşsın da ona göre alalım, kullanım alanı bulamadım düşününce.

Ne için kullanılabilir parlak fikri olan var mı paylaşsın da ona göre alalım, kullanım alanı bulamadım düşününce.
Bilgisayarın duruma göre kaç w çektiğini öğrenebilirsin ben bunu merak ediyorum. Bu tarz merak ettiğin şeyler için güzel olur. Birde açıp kapatabiliyorsun. Kapatmayı unutabileceğin bir aleti buna takabilirsin.

Mantık güzel ama ben buna güvenip neden pcnin olduğu fişe takayım akım koruma var mı bu üründe

Bilgisayarın duruma göre kaç w çektiğini öğrenebilirsin ben bunu merak ediyorum. Bu tarz merak ettiğin şeyler için güzel olur. Birde açıp kapatabiliyorsun. Kapatmayı unutabileceğin bir aleti buna takabilirsin.
watt ölçümü yapabiliyor mu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,738
Üyeler
183,883
Son üye
Mu1Raid1
Geri