🔥İndirim 🔥 Günsan Elektrik Wi-Fi Kontrollü Akıllı Priz 149TL 🔥

Ne için kullanılabilir parlak fikri olan var mı paylaşsın da ona göre alalım, kullanım alanı bulamadım düşününce.
Elektrikli scooter, bisiklet filan varsa pili yatmadan şarja takmak yerine sabah erken şarjı başlatıp kalkınca istediğiniz kadar şarj edilmiş oluyor. Pil uzun süre şarjlı şekilde kalmadığı için ömrü uzuyor, ben böyle kullanıyorum.

Elektrikli scooter, bisiklet filan varsa pili yatmadan şarja takmak yerine sabah erken şarjı başlatıp kalkınca istediğiniz kadar şarj edilmiş oluyor. Pil uzun süre şarjlı şekilde kalmadığı için ömrü uzuyor, ben böyle kullanıyorum.
Bunun için wifi'ye bağlanmasına gerek yoktu ki elektriğin icadından beri yapılan bir şey :ROFLMAO:
1_org_zoom.jpg

Offf üstad ders vermen lazım bize

Taksit yaptığımda ödediğim ücret enflasyondan dolayı azaldığından kâr etmiş oluyorum bu yüzden her mümkün olan şeyde yapıyorum bunu

Tam da elektrikli bisiklet almak üzereyim, bunu söylemeseydin bak şimdi alasım geldi :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,519
Üyeler
183,848
Son üye
bexonway
Geri