pppoe
80+
- Reaksiyon skoru
- 122
169 DAN ALDIM BUGÜN 455 OLDU ŞİMDİ 199 . TEKRAR İNDİRİME GİRERSE 1 TANE DAHA ALACAM SEN HABER ET
Tık hızı kuponu kullanarak 149TL ye alabilirsiniz.
169 DAN ALDIM BUGÜN 455 OLDU ŞİMDİ 199 . TEKRAR İNDİRİME GİRERSE 1 TANE DAHA ALACAM SEN HABER ET
Tık hızı kuponu kullanarak 149TL ye alabilirsiniz.
hocam doğru söyleyin 9 taksiti zevkine deneme amaçlı mı yaptırdınız?Yeni hesap açıp 75 tl kuponla 124 TL'ye alabilirsiniz. Ben 124e alıp utanmadan 9 taksit yaptırdım birde 148e geldi
Elektrikli scooter, bisiklet filan varsa pili yatmadan şarja takmak yerine sabah erken şarjı başlatıp kalkınca istediğiniz kadar şarj edilmiş oluyor. Pil uzun süre şarjlı şekilde kalmadığı için ömrü uzuyor, ben böyle kullanıyorum.Ne için kullanılabilir parlak fikri olan var mı paylaşsın da ona göre alalım, kullanım alanı bulamadım düşününce.
Bunun için wifi'ye bağlanmasına gerek yoktu ki elektriğin icadından beri yapılan bir şeyElektrikli scooter, bisiklet filan varsa pili yatmadan şarja takmak yerine sabah erken şarjı başlatıp kalkınca istediğiniz kadar şarj edilmiş oluyor. Pil uzun süre şarjlı şekilde kalmadığı için ömrü uzuyor, ben böyle kullanıyorum.
Sakız alırken bile taksit yapıyorum en fazla ne kadar oluyorsahocam doğru söyleyin 9 taksiti zevkine deneme amaçlı mı yaptırdınız?
Taksit yapmak hoşunuza gidiyor galiba bu zamana kadar yaptığınız en iyi taksit neydi?Sakız alırken bile taksit yapıyorum en fazla ne kadar oluyorsa
Bu da olur tabi ama almışken ve ucuzken wifi priz daha cazip geliyor.Bunun için wifi'ye bağlanmasına gerek yoktu ki elektriğin icadından beri yapılan bir şey
![]()
kupon nasıl alınıyorhocam doğru söyleyin 9 taksiti zevkine deneme amaçlı mı yaptırdınız?
Aldığım donu 12 ay taksit yaptımTaksit yapmak hoşunuza gidiyor galiba bu zamana kadar yaptığınız en iyi taksit neydi?
Offf üstad ders vermen lazım bizeAldığım donu 12 ay taksit yaptım
Offf üstad ders vermen lazım bize
Tam da elektrikli bisiklet almak üzereyim, bunu söylemeseydin bak şimdi alasım geldiElektrikli scooter, bisiklet filan varsa pili yatmadan şarja takmak yerine sabah erken şarjı başlatıp kalkınca istediğiniz kadar şarj edilmiş oluyor. Pil uzun süre şarjlı şekilde kalmadığı için ömrü uzuyor, ben böyle kullanıyorum.