2024 yılında alınmaz. Onun yerine Xbox Series S alabilirsiniz.Bu gün şansa ps 5 kafrye gittik fifa pes falan attık çok hoşuma gitti evde de ps ve pc yok fifa ve pes için belki birkaç hikayeli oyun oynamak için ps4 alınır mı??
slim kasa fat kasadan daha iyi alacağın ps4 un kırılabilir olmasına dikkat et ps4 e çok fazla oyun var hepsini oynarsınSlim bakıyorum normaliyle bir farkı yok sanırım
Alinmaz ps5 teki grafikler arasahneler fln ps4 te yokBu gün şansa ps 5 kafrye gittik fifa pes falan attık çok hoşuma gitti evde de ps ve pc yok fifa ve pes için belki birkaç hikayeli oyun oynamak için ps4 alınır mı??
xbox series s de bakabilirsinBu gün şansa ps 5 kafrye gittik fifa pes falan attık çok hoşuma gitti evde de ps ve pc yok fifa ve pes için belki birkaç hikayeli oyun oynamak için ps4 alınır mı??
Var. Normali parlak kasa ise zaten sakın almayın.Slim bakıyorum normaliyle bir farkı yok sanırım
Series s mi daha iyi ps4 mü2024 yılında alınmaz. Onun yerine Xbox Series S alabilirsiniz.
Amac ps5 gibi kullanmak değil zatenAlinmaz ps5 teki grafikler arasahneler fln ps4 te yok
Series s mi daha iyi ps4 müxbox series s de bakabilirsin
Hikayeli çok oynamam 3 4 el maç atıp çıkmak için düşünüyorumVar. Normali parlak kasa ise zaten sakın almayın.
Mat kasa fiyatına bağlı değerlendirilebilir.
PS kafe işletiyorum cihazlarımız PS4.
FC24 de oynanıyor güzel bir şekilde ama RDR 2 gibi oyunlar oynayacaksan 30FPS'e razı olacaksın maalesef.
Xbox Series S tabii ki. Özellikle performans olarak çok fark var.Series s mi daha iyi ps4 mü
Mesaj otomatik birleştirildi:
Amac ps5 gibi kullanmak değil zaten
Series s mi daha iyi ps4 mü
Hikayeli çok oynamam 3 4 el maç atıp çıkmak için düşünüyorum