Gusül alırken takıtntı

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Reaksiyon skoru
5,052
Ağzıma üç kere su alıyorum sonra burnuma alırken 1. sefer alıyorum 2. sefer sol burnuma daha az sağa daha çok giriyor sol burnum tıkalı olduğu için 3. sefer genzime kaçıyor hepsi 1. sefer gibi eşit ve düzenli girmiyor ve 5-10 kere 3 ağıza 3 buruna olayını yapıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tek takıntı ben de mi var

Ağzıma üç kere su alıyorum sonra burnuma alırken 1. sefer alıyorum 2. sefer sol burnuma daha az sağa daha çok giriyor sol burnum tıkalı olduğu için 3. sefer genzime kaçıyor hepsi 1. sefer gibi eşit ve düzenli girmiyor ve 5-10 kere 3 ağıza 3 buruna olayını yapıyorum

Hocam internet'den bakabilirsin her şey orda yazıyor boş konu açmazsan iyi olur teknoloji sitesi burası sonuçta.

tek takıntı ben de mi var
O kadar takıntı yapma her defasında eşit yapamazsın senin orda niyetin önemli olan usulüne uygun yaparsan bir şey olmaz merak etme sürekli tekrar etmene gerek yok :)

Hocam bizene gusulden internet'den birazcık araştırsa anlayacak neyin ne olduğunu
Sananeyse cevap verme ozaman sen herşeye cevap vermek zorunda değilsin.

Geri